ANJANK Sat,budilnik,BT zvučnik, Bež Punjač,beli šum,zvu

11 pregleda
0 želi ovaj predmet

ANJANK Sat,budilnik,BT zvučnik, Bež Punjač,beli šum,zvu

Cena: 5.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Sjajni zvukovi za uspavljivanje: Napravljen sa dizajnom drvene komore za poboljšanu akustiku, stvara 20 umirujućih zvukova: 10 prirodnih zvukova (okean, uspavanka, letnji talas, jela, talas ), 5 zvukova ventilatora i 5 belih zvuci buke.
Bluetooth zvučnik: Bluetooth 5.0 obezbeđuje brzu i stabilnu vezu i omogućava bežično strimovanje zvukova visokog kvaliteta sa pametnih telefona ili tableta. Zvučnik sa podesivom jačinom zvuka je jasan, glasan i oštar.
Bežični punjač: Sa stanicom za punjenje na vrhu, naš noćni budilnik podržava 5V, 7,5V, i sa 10V bežičnim punjenjem za iPhone, bežični telefon od 10V, komp. Njegova silikonska podloga može postaviti vaš telefon da spreči klizanje.
Pametni budilnik/Alarm: Može automatski da sinhronizuje vreme telefona preko Bluetooth-a, a postoji i podešavanje formata 12/24H. 5 melodija zvona za alarm (bip, kiša, zvonce, ptice, uspavanka) će vas probuditi i odložiti 9 minuta za izbor. Rezervna baterija memoriše podešavanje sata tokom nestanka struje
Podesiva osvetljenost: Osvetljenost ekrana je glavobolja za one koji imaju problema da zaspu ili da se vrate u ranim satima. Digitalni LED budilnik od 1,4" nudi podesivu osvetljenost od 0 do 100%. Izaberite svoje želje, ni previše svetao ni previše prigušen.
Tajmer za spavanje i USB port: Kada se uključi beli šum ili bluetooth, tajmer za spavanje nudi odbrojavanje od 10 do 12 minuta. Osim toga, ugrađeni USB priključak za punjenje na zadnjoj strani vam omogućava da punite druge uređaje pored vašeg kreveta, poput pametnog sata ili bežičnih slušalica.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137205157