ANSGEC Masažer pištolj Massage gun,30 brzina

17 pregleda
0 želi ovaj predmet

ANSGEC Masažer pištolj Massage gun,30 brzina

Cena: 6.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Profesionalni pištolj za duboku masažu: ANSEGC profesionalni električni ručni pištolj za masažu koristi terapiju udaraljkama za ublažavanje bolova u mišićima i ubrzavanje oporavka, što efikasno pomaže da opustite vaše ukočene mišiće, čvorove za kvar, pojačate protok krvi ili sprečite DOMS, da povećate vašu fleksibilnost, proširite domet kretanja. Pruža vaše profesionalno opuštajuće iskustvo masaže, bilo kada, bilo gde.
30 nivoa intenziteta i 8 masažnih glava: Dolazi sa 8 izmenljivih masažnih glava, ovaj pištolj za masažu mišića daje 1200-3500 udaraca u minuti sa podesivim nivoom snage od 30 intenziteta, do amplitude do 14 mm i sile udara od 45 funti. Sve ovo vam omogućava da prilagodite brzinu i koristite različite glave da biste imali opuštajuće iskustvo masaže ili efikasnu terapiju od vrata do donjeg dela leđa i do stopala.
Super tih i prenosiv dizajn: Usvojite moćan motor bez četkica sa visokim obrtnim momentom i tehnologiju smanjenja buke, ANSGEC masažni pištolj radi veoma tiho ispod 40DB. Možete da koristite ovaj moćni, ali uši-prijateljski masažer kod kuće, teretane, kancelarije, a da ne ometate druge. Ergonomski rukohvat za jednu ruku sa gumenim neklizajućim premazom, minimizira spoljašnje vibracije, bez klackanja na ručki. Ovaj pištolj za duboku masažu tkiva je prenosiv i praktičan, čak i za starije osobe. Organizovana torbica za lako nošenje i skladištenje;
Dug vek trajanja baterije i jednostavan za upotrebu: Opremljen sa 2500mAh punjivom visokokvalitetnom litijumskom baterijom, ovaj bežični perkusioni masažer vam daje 6 sati upotrebe po jednom punjenju. Kada se potpuno napuni, trajaće vam nedeljama. LCD ekran osetljiv na dodir omogućava vam da uključite, isključite jednom rukom i prilagodite intenzitet masaže dok ga koristite. Ovaj alat za samo-masažu koji se lako koristi idealan je za profesionalce amatere, sportiste, trenere, terapeute, zagrevanja ili svakodnevnu zdravstvenu negu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137196017