Automatski punjač akumulatorReklamacija je mogua 12V 7A

78 pregleda
0 želi ovaj predmet

Automatski punjač akumulatorReklamacija je mogua 12V 7A

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


LCD dodirni ekran: LCD ekran prikazuje podatke. Možete lako pregledati podatke kao što su napon baterije, trenutna i nivo baterije kako biste bolje razumeli status vaše baterije. Takođe možete dodirnuti ekran da biste brzo odabrali režim punjenja.

 Višestruki režimi punjenja: Punjač baterije od 12V/7A ne samo da ima normalni režim punjenja za motocikle, već ima i režim punjenja za AGM baterije i gel baterije za punjenje širokog spektra baterija. Na primer, 12V olovnokiselinske baterije, mokre baterije i AGM baterije. 12V olovnokiselinske baterije takođe mogu biti popravljene funkcijom popravke.

 Inteligentno punjenje: Punjač za auto bateriju počinje punjenje čim se izabere režim, i automatski prelazi u režim kapljičnog punjenja čim se baterija napuni. Tako da se ne morate brinuti o prekomernom punjenju baterije i imate pametnije rešenje za punjenje. Punjač je pogodan za punjenje baterija za automobile, motocikle, traktore za košenje, itd.

Režimi zime i leta: Punjač za auto bateriju ima funkciju automatske kompenzacije temperature. Automatski detektuje okolnu temperaturu i inteligentno pruža režim leta ili zime za bateriju. Pored toga, punjač za auto bateriju ima ugrađen ventilator koji ubrzava disipaciju toplote. Ovo osigurava efikasno punjenje baterije kako zimi tako i leti.

Bezbednost: Inteligentni i automatski punjač za baterije je zaštićen od kratkog spoja, obrnutog polariteta, prekomerne struje, prekomerne temperature, prekomernog punjenja i grešaka u ključu. Ovo vam pomaže da bezbedno punite. Sa dimenzijama od samo 22.8 x 11.9 x 6.9 cm, punjač za auto bateriju je takođe kompaktan i lak za nošenje.


k9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135074257