Automatski punjač akumulatora 12V 4Ah-100Ah

78 pregleda
2 želi ovaj predmet

Automatski punjač akumulatora 12V 4Ah-100Ah

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



【U širokoj upotrebi】Upotreba inteligentnih punjača za punjenje litijumskih baterija je strogo zabranjena. Može se koristiti za punjenje akumulatora automobila, motocikala, SUV-a i čamaca i druge opreme. Primenljivi tipovi baterija su: 12V 4AH-100AH olovne baterije (AGM, GEL, MF, MF, SLA, VRLA) i tako dalje.
【SIGURNA UPOTREBA: 】Telo je napravljeno od ABS školjke, čvrsto i otporno na visoke temperature. Krokodilske spone su napravljene od meke žice od čistog bakra, što može sprečiti da se kabl za punjenje dugo pregreje. Punjač ima snažne bezbednosne karakteristike, tako da ne morate da brinete o bezbednosti.
【Inteligentno punjenje】Punjač automatski detektuje spoljnu temperaturu i aktivira zimski i letnji režim da odabere pravi napon na osnovu temperature kako bi se izbeglo prekomerno ili nedovoljno punjenje. Ako bateriju povežete direktno bez povezivanja na napajanje, možete proveriti preostalo punjenje baterije.
【Tehnologija višestruke zaštite】Prednja strana punjača je opremljena LCD ekranom koji jasno prikazuje struju/struju/napon/temperaturu baterije, punjač ima više funkcija zaštite, pruža zaštitu od prenapona, niskonaponsku zaštitu, zaštitu od obrnutog povezivanja, zaštite od kratkog spoja, zaštite od prekomerne struje i zaštite od previsoke temperature

K9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135074005