Automatski punjač akumulatora MOTOPOWER 12V 2Apm

93 pregleda
1 želi ovaj predmet

Automatski punjač akumulatora MOTOPOWER 12V 2Apm

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



✅ { Potpuno automatski } - Nema potrebe za bilo kakvim ručnim rukovanjem, samo ga uključite i ostavite da se automatski puni i održava baterije dugo vremena.
✅ { Mikropresor kontrolisano 4-stepeno punjenje } - Dijagnoza, masovno punjenje, apsorpcija i održavanje. Program koji kontroliše mikroprocesor će automatski puniti bateriju odgovarajućom brzinom punjenja u svakoj fazi i održavati bateriju na odgovarajućem naponu dugo vremena.


✅ { Bezbednosna zaštita } - Višeslojna bezbednosna barijera sprečava nebezbedne i nenormalne uslove. Ne brinite o prekomernom punjenju, kratkom spoju i obrnutom palaritetu; Spark Free za sigurnost. Zaustavite punjenje baterija sa problemom sa ćelijama da biste osigurali sigurnost (kada je napon baterija < 8 volti).

✅ { LED indikatori } - 4 LED indikatora: napajanje, punjenje, punjenje/održavanje i obrnuto povezivanje. Sa SAE dizajnom konektora za brzo otpuštanje.

✅ { ECO-Friendli } - nula potrošnja struje iz baterije i niska potrošnja energije. Poštujte najviši standard za uštedu energije. Sertifikovano od strane ETL-a za bezbednost i odobreno od strane CEC-a za uštedu energije.

✅【OPREZ 】 *** NE RADI ZA LiFePO4 baterije. *** Samo za uobičajene litijum-jonske baterije od 12 V ili olovne baterije od 12 V.

K9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135074097