Bežične slušalice Bone Conduction,Open Ear-NOVO

13 pregleda
0 želi ovaj predmet

Bežične slušalice Bone Conduction,Open Ear-NOVO

Cena: 4.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

NOVO! NEOTPAKOVANO!

[Superiorni kvalitet zvuka]: Naše slušalice koriste naprednu tehnologiju koštane provodljivosti bez vibracija koja vam omogućava da primetite zvuk svog okruženja dok slušate muziku. Duboko podešeni i prilagođeni od strane inženjera akustike, visoki tonovi su glasniji, srednji su mekši, a bas dublji. Ako želite da dobijete impresivan muzički festival, Pinetree slušalice će biti najbolji izbor za vas.
[Lagan i udoban za nošenje]: Dizajn bez pupoljaka, bez bolova i ergonomsko krojenje čine ga udobnim i lakim za nošenje, osećajući se kao deo vašeg tela. Glavno telo je napravljeno od laganog memorijskog titanijumskog materijala, težine samo 0,9 oz, ekstremna duktilnost mu omogućava da se brzo vrati u prvobitni oblik nakon što se po želji presavija. Okvir od titanijuma koji se omota može da zadrži vaše slušalice na mestu tokom treninga visokog intenziteta. [8 sati muzike i poziva]: litijumska baterija visokog kvaliteta od 230 mAh podržava do 8 sati neprekidne reprodukcije muzike i poziva i do 360 sati u režimu pripravnosti. Korišćenje Micro USB porta za punjenje čini punjenje praktičnijim i brzim. Ugrađeni dvostruki mikrofoni i upotreba napredne ENC tehnologije za smanjenje šuma mogu efikasno smanjiti uticaj buke u životnoj sredini. Podržava glasovne pozive visoke definicije i čini komunikaciju praktičnijom.
[Profesionalni dizajn otporan na znoj]: Nakon strogog testiranja na nepropusnost, sportske slušalice od borovog drveta su dostigle IPKS4 nivo vodootpornosti. Tako može u potpunosti izbeći rizik od kiše, znoja itd. i zadovoljiti potrebe sportskih entuzijasta i radnika na otvorenom. Možete uživati u delikatnoj, bogatoj i strastvenoj muzici u fitnesu, trčanju, biciklizmu, penjanju po stenama, jogi i drugim sportovima i dozvolite muzici da stimuliše potencijal vašeg tela.
[Široka kompatibilnost]: Bežično se povežite sa drugim uređajima pomoću napredne Bluetooth 5.0 tehnologije. Široka kompatibilnost mu omogućava da se brzo poveže sa IOS i Android pametnim telefonima, iPadima, Mac računarima, tabletima, računarima, televizorima, pametnim satovima itd. uređajima za uparivanje. Multifunkcionalno dugme podržava podešavanje jačine zvuka, pauzu, prebacivanje muzike, odgovaranje na pozive itd. direktno sa slušalicama.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137261325