Dron IDEA 12 PRO BRUSHLESS sa dve 4K HD kamere

33 pregleda
1 želi ovaj predmet

Dron IDEA 12 PRO BRUSHLESS sa dve 4K HD kamere

Cena: 12.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(168)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

4K HD & ESC kamera: IDEA12PRO motorni dron bez četkica sa 2 kamere za odrasle 4K. Pružajući vam slike visoke rezolucije, doživite impresivne pejzaže kroz dron. 135° električno podesiva kamera koja vam omogućava da se u bilo kom trenutku prebacite na različite orijentacije i vidite svet iz više uglova. 5GHz FPV prenos u realnom vremenu: dron za odrasle je opremljen najnovijim 5Ghz VIFI signalima za jasan i nesmetan prenos. Pruža gladak i stabilan video čak i na velikim udaljenostima ili u složenim okruženjima. IDEA12PRO motorni dronovi bez četkica sa 2 kamere za odrasle 4K. Nivo 3 otpor na vetar + motor bez četkica: nivo otpora vetra nivoa 3 čini da dron sa kamerom 4k leti stabilnije, a takođe može da se nosi sa vremenskim prilikama sa povetarcem. Opremljen motorom bez četkica sa manje buke, više snage, veće snage i duži vek trajanja. Donesite vam zadovoljavajuće iskustvo leta.
Višestruke funkcije leta: Režim bez glave i zadržavanje visine čine dronove sa kamerom za odrasle 4k lakšim za rukovanje i laganim za početnike. Pored toga, dron takođe ima razne funkcije leta, putanju leta, okretanje od 360°, kontrolu gravitacije. Različiti načini igranja čine let zanimljivijim.
Maksimalna brzina leta: Pri maksimalnoj brzini, IDEA12PRO motorni dronovi bez četkica sa 2 kamere za odrasle 4K mogu dostići 40 KM/h. Brzina i agilnost leta donose korisniku uzbudljivije iskustvo letenja. 2 modularne baterije za duže vreme leta: Uklonjive modularne baterije su bezbedne i lake za nošenje. Dve baterije obezbeđuju ukupno 30 minuta iskustva leta, pružajući vam neograničenu zabavu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (168)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136961685