Dron IDEA 36 GPS Dron sa 4K HD kamerom

41 pregled
0 želi ovaj predmet

Dron IDEA 36 GPS Dron sa 4K HD kamerom

Cena: 12.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(172)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

196 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

4K HD kamera + podesiva od 90°: le-idea IDEA36 je GPS dron sa 4K HD kamerom koja pruža prelepe 4K HD slike. FOV 120° objektiv i 90° podesiva kamera nude vam jasan i širi pogled kako biste bolje zabeležili svoje dragocene trenutke.
GPS globalni sistem pozicioniranja: le-idea IDEA36 GPS dron sa kamerom 4K opremljen naprednim GPS-om, ako dron izgubi signal ili ima malo energije, pritisnite dugme za povratak ili sačekajte da dron otkrije automatski povratak, oslobodite ruke da jednostavno sačekate nekoliko trenutaka dok se avion ne vrati u početnu poziciju. Ne brinite da ćete izgubiti svoj dron, samo uživajte u zabavi letenja sa dronom.
Motori bez četkica + dugo vreme leta: le-idea IDEA36 GPS dronovi sa kamerom 4K opremljeni motorom bez četkica sa aero propelerom, snažniji su i obezbeđuju stabilan i moćan let dronom. Aerodinamički efikasni i manje bučni od motora sa četkom, takođe imaju duži vek trajanja, ne morate da brinete o održavanju motora kasnije. Opremljen sa dve pametne baterije, nema potrebe da brinete o dometu.
【Pozicioniranje optičkog toka (druga kamera)】le-idea IDEA36 GPS dron sa kamerom 4K zahvaljujući optičkom pozicioniranju, vaš dron može da lebdi precizno u zatvorenom i na otvorenom, da pravi oštrije slike i da bude lakši za korišćenje čak i početnicima. Kamera na dnu drona omogućava vam da snimite neočekivane slike. Ne oklevajte da otputujete u svet fotografije iz vazduha sa dronom le-idea. 5 GHz ViFi
FPV + individualna služba za korisnike: le-idea IDEA36 GPS dronovi sa 4K kamerom. Snažan signal prenosi HD slike na vaš ekran i obezbeđuje neometano iskustvo leta, bilo da ste u divljini ili u gradu. Istražite prelepe pejzaže u daljini tako što ćete jednostavno miruti. le-idea nudi ličnu korisničku uslugu koja vas strpljivo uči da postanete stručnjak za dronove

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (172)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

196 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136959905