EKUPUZ Masažer pištolj Massage gun 30 brzina

16 pregleda
0 želi ovaj predmet

EKUPUZ Masažer pištolj Massage gun 30 brzina

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Moćni pištolj za masažu dubokog tkiva】 EKUPUZ pištolj za masažu mišića koristi perkusionu terapiju za ublažavanje bolova u mišićima i ubrzavanje oporavka, što efikasno pomaže opuštanju vaših ukočenih mišića podstiče cirkulaciju krvi i limfe i ubrzava eliminaciju mlečne kiseline proizvedene nakon vežbanja. Savršeno za svakodnevnu zdravstvenu negu sportista, fitnes instruktora, planinarenje, ples i sedeći rad u kancelariji. 【Nivoi od 30 brzina i 6 glava za masažu】Naš duboko tkivo sa pištoljem za masažu pruža 30 podesivih režima vibracija koji zadovoljavaju potrebe za masažom različitih delova tela. 6 različitih masažnih glava koje ciljaju različite delove tela i mišićne grupe, obezbeđuju ciljani tretman za ublažavanje napetosti mišića, bolove i ubrzavaju popravku mišića. Pogodno za ruke, kukove, noge, kičmu, vrat, leđa, ahilovu tetivu, butine, stopala i druge mišićne grupe.
【Snažan i ultra tih】Motor visokog obrtnog momenta proizvodi maksimalno 3300 snažnih udaraca u minuti da bi dosegao tkivo do 12 mm dubine. Sa jedinstvenom tehnologijom smanjenja buke (radni dB samo 45dB). Masažni pištolj za mišiće donosi veliku snagu, ali malo buke. Možete uživati u dubokom masažeru tkiva bilo kada i bilo gde i bez brige da ćete uznemiravati druge.
【Dug životni vek baterije】 EKUPUZ profesionalni električni masažer opremljen visokokvalitetnom punjivom baterijom, može trajati do 4-6 sati nakon 6 sati potpunog punjenja. Inteligentnim podešavanjem vremena, pištolj za masažu će se automatski isključiti nakon 10 minuta kako bi se izbegle potencijalne opasnosti. Samo ga ponovo pokrenite ako vam treba još masaže.
【LCD ekran osetljiv na dodir i jednostavan za upotrebu】 LCD ekran osetljiv na dodir omogućava vam da uključite, isključite jednom rukom i prilagodite intenzitet masaže dok ga koristite.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137195817