Električni punjivi zarezač za olovke

33 pregleda
0 želi ovaj predmet

Električni punjivi zarezač za olovke

Cena: 1.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


 PUNJIVA BATERIJA Ugrađena u litijumsku bateriju od 1500mAh, oštrač se može koristiti nakon 1 sata vremena punjenja> 300 puta. Može se povezati na USB utičnicu preko USB kabla tipa C. Ili jednostavno povežite produžni kabl sa adapterom (adapter nije uključen uz ovaj proizvod). Nudi 3 režima Ovaj proizvod ima: tupe, srednje i oštre opcije. Jednostavno podesite donji klizni prekidač da izaberete željeni tip tačke. Veoma je pogodan za decu, učenike, nastavnike, umetnike itd. da se bave različitim scenarijima upotrebe u bilo kom trenutku.

BEZBEDNO ZA DECU Električno šiljilo za olovke LIHUACHEN ima zaštitu od nestanka struje, radi automatski kada se olovka ubaci u ulaz, a struja nestaje ako se poklopac ni pod kojim okolnostima ne otvori. Potpuno zatvoreno i skriveno sečivo, idealno za decu.

BRZO NAPADANJE OLOVKA Automatsko oštrenje olovaka Lihuachen može automatski da naoštri olovke u roku od 3 sekunde. Pogodno za olovke prečnika od 6 do 8 mm. Nakon što se olovka ubaci u šiljilo, ona se automatski usisava, a nož automatski iskače nakon što se olovka naoštri, što je vrlo lako.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135546961