Fen za kosu sa četkom 5 u 1 Stajler

15 pregleda
0 želi ovaj predmet

Fen za kosu sa četkom 5 u 1 Stajler

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Jedinstveni i poboljšani dizajn: Ova četka za fen za kosu usvaja najnoviji dizajn, koji kombinuje funkcije četke za ispravljanje i tradicionalne četke, koja ne samo da može da ispravi kosu, već je i učini mekom i glatkom. Rotirajuća četka je opremljena češljem za ispravljanje sa strane, što je čini više u skladu sa navikama ljudi da koriste češlja. I nema potrebe da kupujete dodatne alate za oblikovanje, samo češalj i gotovi ste.

Uštedite vreme: Četka za vrući vazduh ima dizajn izlaza vazduha od 180°, što efikasno poboljšava efikasnost sušenja kose i značajno poboljšava efekte stilizovanja. Zubi PTC bočnog grejnog češlja efikasno češljaju neurednu i zamršenu kosu, obezbeđujući ravnomerno zagrevanje i čineći kosu suvom i ispravljenom brže.

5 u 1 Pogodno za različite frizure: Novi dizajn ručke je ergonomičniji i prilagođava se zakrivljenosti šake, što olakšava hvatanje i oblikovanje. Kabl za napajanje dužine 2 metra koji se okreće za 360° omogućava vam da ga fleksibilno oblikujete bez brige da ćete se zapetljati ili oštetiti kukama za lako skladištenje. Pogodan za dugu, kratku i obimnu kosu, lako stvara ravnu, ravnu i kovrdžavu kosu.

Tehnologija negativnih jona: Stajler sa toplim vazduhom je opremljen glavom četke sa negativnim jonima i PTC tehnologijom grejanja, koja može ravnomernije zagrejati kosu i sprečiti oštećenje. Jonizator čini vašu kosu mekom i sjajnom! Pomaže u trenutnom raspetljavanju i ispravljanju kose, održavajući je zdravom, sjajnom i bez kovrdžanja.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137158737