Fontana za mačke-Bežična,punjiva baterija 4000mAh,2.6L

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

Fontana za mačke-Bežična,punjiva baterija 4000mAh,2.6L

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(168)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Prodaje se bez filtera, a isti su zamenjivi i po preporuci proizvodjaca menhaju se na svakih 15 dana, tako da svakako sami morate nabavljati filtere ukoliko koristite ovaj proizvod. Filteri se mogu naci na internetu, a ima ih i u pet shopu

Bežični dizajn na baterije Bežični dizajn fontane za kućne ljubimce omogućava vašim mačkama da slobodno uživaju u slatkoj vodi bilo gde. Kako mačke vole nasumično trčati iz sobe u sobu, fontana za piće za mačke ne bi trebalo da bude postavljena na mestu za pričvršćivanje. Spoljne žice su eliminisane, Fontana za kućne ljubimce je dovoljno stabilna da je vaše nestašne mačke nikada ne prevrnu.
【Zlatni kapacitet 2.6L】Kapacitet za skladištenje vode naše fontane za mačke je 2.6L. Može da obezbedi mačkama potrošnju vode od 7 dana ili malim psima sa potrošnjom vode od 3-4 dana, što je savršeno za vlasnike kućnih ljubimaca koji povremeno idu na kratkoročna poslovna putovanja
【Baterija velikog kapaciteta sa indikacijom nestašice vode】 4000 mA baterija velikog kapaciteta kako bi se osiguralo da potpuno punjenje može da radi 60 dana, sa indikatorom napajanja i savetima za nedostatak vode, možete zadovoljiti potrebe svog ljubimca za pitkom vodom kada putujete sa svojim ljubimac.

Mačja fontana za vodu održava čistu vodu sa 6-slojnim cirkulacionim sistemom filtracije, osiguravajući svaki gutljaj je svež i čist. 6 kom dodatnih filtera uključenih u paket za zamenu. Svaki filter može da se koristi 15 dana.

【Nadograđena pumpa sa LED svetlom】Pumpa je tiha (ispod 30 dB). Pumpa nastavlja da radi na nižim od 200 ml. Prozirni prozor vam omogućava da lako pratite nivo vode, a LED indikator vas obaveštava kada je pumpa prestala da radi. Odvajanje vode i struje olakšava čišćenje fontane za mačke.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (168)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137144953