HONMICON Mini Odvlaživač sa 7 Led boja 1.5L

10 pregleda
0 želi ovaj predmet

HONMICON Mini Odvlaživač sa 7 Led boja 1.5L

Cena: 6.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(165)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

186 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Aparat je nov,ali se dobija bez orginalne kutije.
[Zdravo i udobno okruženje]Visokoefikasni mini odvlaživači vazduha za dom mogu da zaštite vaš drveni nameštaj tako što kontrolišu vlažnost u prostoriji, poboljšavaju kvalitet vazduha i efikasnije štite od vlage i buđi. Donesite suv i udoban vazduh sebi i vašoj porodici i stvorite prelepo životno okruženje.

[Automatsko isključivanje i automatsko odmrzavanje]Kada je rezervoar za vodu prenosivog odvlaživača pun 1500 ml, automatski će se isključiti i prikazati crveno svetlo koje će vam reći da rezervoar za vodu treba da se očisti. Kada je temperatura veoma niska, funkcija odmrzavanja će se automatski uključiti, a kontinuirano odvlaživanje se i dalje može postići mnogo sati.
[Mala buka i niska potrošnja energije]Tihi odvlaživači koriste naprednu tehnologiju i obično rade na manje od 30 decibela. Buka je veoma niska i neće ometati vaš rad i odmor. Odvlaživač za spavaću sobu troši samo 0,54 kilovata električne energije kada radi 24 sata, štedeći vaše račune.
[Kompaktni odvlaživač za dom]Prenosni kućni odvlaživač ima kompaktan dizajn. Lagan je, prenosiv i ne zauzima previše prostora. Lako se može pomeriti u bilo koji ugao kako bi zadovoljio maksimalne potrebe za odvlaživanjem. Na primer, kupatila, kuhinja, plakar, spavaća soba, podrum itd.
[Lako se nosite sa različitim okruženjima]U okruženju niske temperature, odvlaživač automatski uključuje režim odmrzavanja da bi obezbedio normalan rad i poboljšao performanse odvlaživanja. U okruženju visoke vlažnosti, može brzo da apsorbuje višak vode i efikasno spreči vlagu i buđ.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (165)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

186 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137249617