IMOU RANGER SE Untrašnja kamera za bebe i dr-360s 2.4G

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

IMOU RANGER SE Untrašnja kamera za bebe i dr-360s 2.4G

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(170)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

194 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【FHD 1080P 360° i noćni vid】Imou sigurnosna kamera iznutra je opremljena širokougaonim sočivom od 3,6 mm i 1080P FHD, tako da možete da vidite detalje. Sa vertikalnom rotacijom od 100° i horizontalnom rotacijom od 355°, IMOU Ranger SE podržava panoramski nadzor od 360°. Poboljšan infracrvenim noćnim vidom do 10 m, Ranger SE pruža jasan video čak i noću. (Podržava samo VLAN 2.4G) 【Dvosmerni audio i radi sa Aleksom】 Ranger SE ima ugrađeni zvučnik i mikrofon tako da možete da razgovarate sa detetom i kućnim ljubimcem ako vam nedostaju. Kompatibilan sa Aleka-om, možete zamoliti Aleka da pokaže sobu vašeg deteta i uverite se da čvrsto spava.
【AI detekcija ljudi i pametno praćenje】Imou sigurnosna kamera unutra može efikasno identifikovati ljudske oblike u krugu od 10 metara i smanjiti lažne alarme kao što su kućni ljubimci i leteći insekti. Kada Ranger SE otkrije pokrete vašeg deteta, on to prati i snima u aplikaciji Imou Life, tako da nikada ne propustite sve pokrete vašeg deteta.
【Otkrivanje neobičnih zvukova i trenutnih poruka】Kada se otkriju neobični zvukovi, Ranger SE će vam poslati trenutnu poruku upozorenja na vaš telefon. Ako vaša beba plače ili vam pas lobanji, možete odmah da prepoznate i reagujete, čak i ako niste kod kuće.
【Režim memorije i privatnosti】Imou sigurnosna kamera unutra ima 3 načina skladištenja: SD karticu, NVR i skladište u oblaku. Ova mikro SD kartica podržava do 256 GB(nije uključena u paket)

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (170)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

194 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136964545