Instant kamera za decu sa štampačem,sd karticom 32GB

15 pregleda
1 želi ovaj predmet

Instant kamera za decu sa štampačem,sd karticom 32GB

Cena: 8.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(166)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

187 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Pakovanje se malo izgužvalo prilikom transporta što možete videti na fotografiji 7, a kamera je testirana i potpuno ispravna.

【Instant kamera za decu-najbolji poklon za devojčice i dečake】Nadograđena dečja kamera za instant štampanje sa velikim ekranom od 2,4 inča, usvaja tehnologiju termalnog štampanja bez mastila da bi deci omogućila da dobiju svoje crno-bele fotografije za nekoliko sekundi. ova dečja instant kamera dolazi sa 3 rolne papira za štampanje za decu za štampanje, slatkim nalepnicama za crtane filmove, 5 „uradi sam“ olovki u boji za stimulisanje dečje mašte i kreativnosti. Idealan rođendanski/božić/praznični poklon za devojčice i dečake od 3-12 godina.
【2,4 inča IPS ekran i 20MP 1080P HD video kamera】Zabavna dečja kamera za devojčice, instant štampa je razvijena za decu uzrasta od 3 do 12 godina. Podržava originalno snimanje fotografija, reprodukciju, video snimanje, rafalno snimanje, ciklično snimanje, 10Ks Zumiranje, raznih 6 klasičnih filtera i 5 specijalnih efekata, 20 slatkih okvira za crtane filmove, dostupno 12 jezika. Muzički plejer, 3 slagalice, itd. Iznad toga, naš sajt za igre je postavio lozinku, početna lozinka je 8888. Pomozite vam bolje upravljajte vremenom igre vaše dece.
【SD kartica od 32GB i baterija od 1000mAh】Kamera za instant štampanje za decu opremljena je litijum-jonskom baterijom od 1000mAh koja se može puniti, podržava 3-4 sata korišćenja, kompatibilna sa većinom popularnih računara ili laptopova; Možete se povezati sa računarom preko USB-a ili čitača kartica (čitač kartica nije uključen) da biste preneli datoteke! Besplatna 32GB SD kartica na koju možete da uskladištite oko 3000 fotografija ili stotine video zapisa, kao poklon deci da istražuju svet i snimaju svoje detinjstvo.
【Obrazovne igračke i kreativni „uradi sam“】Naša instant kamera za kreator fotografija može da snima jednostavno fotografisanje sa ugrađenim filterima efekata, okvirima i skicama kako bi proširila svoju kreaciju. Naša kamera za mališane sa olovkama u 5 boja. Deca mogu koristiti svoju maštu da boje i ukrašavaju odštampane fotografije kako bi povećala svoju kreativnost, radoznalost i maštu! Držite svoju decu dalje od mobilnih telefona.
【Savršen poklon za decu】: Naša dečja kamera za instant štampanje je napravljena od visokokvalitetnog ABS materijala, otpornog na udarce, netoksičan i ekološki prihvatljiv, deca ga mogu koristiti sa poverenjem. Naša igračka za kameru za decu je džepne veličine i jednostavan za nošenje, savršen za školsko kampovanje, aktivnosti na otvorenom, zabave i putovanja. Idealan izbor poklona za rođendanske poklone, božićne poklone, Novu godinu, školske nagrade, poklone za Dan zahvalnosti za decu od 3 do 12 godina.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (166)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

187 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137027313