KYG grejač za flašice za bebe / sterilizator

39 pregleda
0 želi ovaj predmet

KYG grejač za flašice za bebe / sterilizator

Cena: 5.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(171)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

195 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



6-u-1 multi-funkcije: brzo zagrevanje boca/sterilizacija/zagrevanje hrane/normalno zagrevanje/brzo odmrzavanje/stalno odmrzavanje. 4 režima pokrivaju 6 funkcija, što je dobar pomoćnik vašoj porodici.

Efikasno zagrevanje i sterilizacija: 6-u-1 grejač za flaše sa visokotemperaturnom parom traje samo nekoliko minuta, parni sterilizator može da dosegne do 212 dometa i ubije 99,9% bakterija. Snaga od 500w stvara dovoljno pare za zagrevanje mleka između 3 i 7 minuta. Posebno istraženi grejač flaša može da zagreje dve flaše istovremeno, pogodan je za ishranu blizanaca ili više beba

LCD ekran na dodir sa tajmerom: LCD digitalni displej prikazuje temperaturu u realnom vremenu. Možete programirati tačnu temperaturu grejanja i tačno vreme. Super jednostavan za upotrebu i pomaže vam da tačno izračunate vreme pripreme hranjenja. 24-časovno očuvanje toplote sprečava pregrevanje i gubitak hranljivih materija u mleku.

Sa vodootpornim noćnim svetlom: instalirajte inovativno vodootporno noćno svetlo u grejač mleka, tako da možete da obezbedite dovoljno osvetljenja da zagrejete mleko vašeg deteta bez uključivanja sobnog svetla. Pogodno je i zgodno podesiti prekidač noćnog svetla preko ekrana osetljivog na dodir.

Bez BPA i E3: sterilizator za bebe je napravljen od PP materijala bez BPA. Zdrav i ekološki prihvatljiv, ne pojavljuju se štetne materije nakon zagrevanja. Ako se na displeju prikaže E3, to znači da je u grejaču flaša ponestalo vode. Možete da isključite izvor napajanja, napunite dovoljno vode u rezervoar za vodu, a zatim priključite izvor napajanja da biste uključili grejač za flaše.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (171)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

195 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135485525