Kingston kartica 128gb

23 pregleda
1 želi ovaj predmet

Kingston kartica 128gb

Cena: 1.900 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

veciva

veciva

(422)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

520 pozitivnih ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Novo originalna ambalaza

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 je kvalitetna memorijska kartica. Ova kartica je namenjena za proširenje skladišnog prostora i brzo čuvanje podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica koristi UHS-I (Ultra High-Speed Class 1) tehnologiju za brz i pouzdan prenos podataka. Klasa 10 obezbeđuje minimalne brzine čitanja i pisanja od 10MB/s, što omogućava glatko snimanje video zapisa visoke rezolucije, brzo prebacivanje fajlova i pokretanje aplikacija bez zastoja.

Kingston Canvas Select Plus MicroSDXC kartica je pouzdana i izdržljiva. Otporna je na udarce, vibracije, vodu i rendgenske zrake, pružajući sigurno skladištenje podataka čak i u ekstremnim uslovima. Možete je koristiti i u zahtevnim situacijama, kao što su putovanja ili aktivnosti na otvorenom.

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 omogućava vam proširenje skladišnog prostora i čuvanje svih važnih podataka na jednom mestu. Možete je koristiti za skladištenje fotografija, video zapisa, muzike, aplikacija i drugih vrsta fajlova. Takođe, možete jednostavno prebacivati podatke sa kartice na računar ili druge uređaje koristeći čitač kartica ili adapter.

Kingston je priznat proizvođač memorijskih kartica, poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. Kingston Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 128GB klasa 10 kartica je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora i čuvanje podataka na različitim uređajima.

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDXC UHS-I 128GB Klasa 10 je kvalitetna memorijska kartica koja pruža brz i pouzdan prenos podataka, proširenje skladišnog prostora i otpornost na ekstremne uslove. To je idealno rešenje za skladištenje važnih podataka na vašim uređajima.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje AKS, Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

veciva
veciva (422)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

520 pozitivnih ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136884701