Masažer pištolj sa 20 brzina 6 glava AERLANG-Massage gu

90 pregleda
0 želi ovaj predmet

Masažer pištolj sa 20 brzina 6 glava AERLANG-Massage gu

Cena: 5.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


 【Pištolj za duboko tkivo】Naš ručni masažer za telo može da masira različite delove tela kroz najudobnije udaraljke kako bi vam pomogao da ublažite bolove u mišićima, poboljšate cirkulaciju krvi, poboljšate opšte zdravlje mekih tkiva tela, učinite vaše mišiće i telo udobnim Osećaj. Pištolj za masažu mišića je pogodan za fizioterapeute, sportiste i entuzijaste koji brinu o zdravlju širom sveta.
【20 podesivih brzina + 6 masažnih glava】Pištolj za fascije ima 20 različitih brzina sa 1200-3200 o/min za dostizanje tkiva do 12 mm dubine. Možete podesiti intenzitet aerlang pištolja za masažu prema vašim željama frekvencije i obrtnog momenta. Opremljen sa 6 različitih oblika masažnih glava za ciljanje različitih delova tela i mišićnih grupa, pruža ciljani tretman za ublažavanje napetosti mišića, bolove i ubrzava popravku mišića.
【Dug vek trajanja baterije】Ovaj profesionalni električni masažer opremljen visokokvalitetnom punjivom baterijom, može da traje do 5-6 sati nakon 2-3 sata potpunog punjenja. Pištolj za masažu mišića ima LCD indikator baterije, koji pokazuje preostalu količinu energije. Tako da ne morate da brinete o nestancima struje.
【Tehnologija nižeg nivoa buke】Prenosivi pištolj za masažu specijalno dizajniran sa motorom velikog obrtnog momenta bez četkica od 12V koji pruža duboku i moćnu penetraciju, ali iskustvo niske buke (radni dB samo oko 30dB - 50dB). Možete koristiti perkusioni masažer kod kuće, u teretani, u kancelariji za uživanje u vremenu opuštanja.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135078253