Masažer za oči - Ublažava umor, nadutost i suve oči

13 pregleda
0 želi ovaj predmet

Masažer za oči - Ublažava umor, nadutost i suve oči

Cena: 14.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(941)

99,61% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.117 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Adamson A80




2 U 1 - TOPLO I HLADNO: Novi A80 ​​masažer za oči uključuje dva jastučića za grejanje na 40-42℃ koji će ublažiti suvoću i napetost očiju, glavobolju i vizuelni zamor. Treba vam povećanje energije? Jednim klikom možete da pređete na režim hlađenja da biste odložili znake starenja, smanjili podočnjake, kese, crvenilo i otok. Napredni sistem zaštite će obezbediti da temperatura uvek bude prikladna za vaše oči.
ŠIJACU + AKUPRESURA: Umorni ste od kesica ispod očiju svakog jutra? Uskoro će to biti ništa drugo do loša uspomena! Naš električni masažer za oči reprodukuje tradicionalne tehnike masaže. Results ? Vaše oči su rasterećene i vaš san je lakši - Ciljajući određene šiacu tačke, električni masažer A80 će poboljšati cirkulaciju krvi i tonirati kožu oko očiju stimulišući proizvodnju kolagena.
ULTRA UDOBAN + JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU: A80 masažer za oči savršeno će se prilagoditi vašem licu zahvaljujući podesivom remenu i hipoalergenoj biljnoj kožnoj presvlaci. Dva dugmeta na dodir će vam omogućiti da lako izaberete režim masaže i vrstu pritiska koji želite. Kada se masaža završi, možete je lako preklopiti za 180° da biste je odložili u zaštitnu torbicu i poneli bilo gde sa sobom.
OPUŠTAVAJUĆA MUZIKA + BLUETOOTH POVEZIVANJE: Opustite se u potpunosti dopuštajući da vas uljulja šum talasa i pjev ptica. Da li biste radije slušali svoju najnoviju listu pesama? Bez brige, samo povežite naš uređaj sa telefonom i uživajte u omiljenoj muzici. Masažer za oči za grejanje i hlađenje A80 ne samo da će se pobrinuti za vaše oči, već i za uši za nezaboravan trenutak opuštanja!





3 komada na stanju.



P12

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

coma1 (941)

99,61% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.117 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135255805