Meoligr magnetna 3 u 1 bežična stanica za Apple seriju

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

Meoligr magnetna 3 u 1 bežična stanica za Apple seriju

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

3 u 1 brza stanica za punjenje sa bezbednim magnetom sa 15W adapterom, iPhone 14, 13, 12 iVatch Ultra/8/7/6/5/4/3/2, AirPods 3/2 /Pro, crna

【3-u-1 magnetni bežični punjač】Možete da punite svoj telefon, iVatch i AirPods istovremeno preko ovog bežičnog punjača. Lako može zadovoljiti više uređaja koji se pune u isto vreme. Stanica za punjenje proizvodi do 15W za telefone, do 5W za AirPods/AirPods Pro i do 3W za iVatch.
【Ki sertifikat o bezbednosti punjenja】Bežična stanica za punjenje ima napredni Ki sertifikat, a ugrađeni pametni čipset vam pruža bezbedno iskustvo punjenja. Zaštita od prekomerne struje, zaštita od prenapona, tehnologija zaštite od prekomernog punjenja i donji ventilacioni otvori poboljšavaju efekat kontrole temperature i štite opremu od oštećenja pri visokim temperaturama.
【Mag-Safe &180° sklopivi i prenosivi】Ugrađeni visokokvalitetni magnetni usisni uređaj osigurava trenutno i tačno poravnanje sa najboljim položajem bežičnog punjenja pametnog telefona i neće kliziti čak ni ako se potrese. Bežični punjač se može preklopiti za 180°, brzo se transformisati u postolje za mobilni telefon, može se postaviti horizontalno za punjenje, a takođe se može sklopiti i staviti u torbu. Lagan je, mali i prenosiv, pogodan za kancelariju, zabavu i putovanja na otvorenom.
【Široka kompatibilnost】 3-u-1 stanica za punjenje vam omogućava da istovremeno punite svoj iPhone, iVatch i AirPods. Kompatibilan sa iPhone 14/13/12 serijom, iVatch 8/7/6/5/4/3/2/1/SE, AirPods 3/2/Pro i većinom uređaja koji podržavaju Ki.
【Šta ćete dobiti】 Paket uključuje 3 u 1 bežičnu stanicu za punjenje, USB-C kabl za napajanje, Kuick Charge 3.0 18W brzi punjač i uputstvo za upotrebu. Svaki proizvod koji vam šaljemo prošao je strogu kontrolu kvaliteta.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137266105