Mini Inkubator za 8 jaja kokoške,patke,guske i 33 jaja

16 pregleda
0 želi ovaj predmet

Mini Inkubator za 8 jaja kokoške,patke,guske i 33 jaja

Cena: 7.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Automatski okretač jaja i LED svećnjak za jaja -- Inkubator za valenje jaja će automatski okretati jaja svaka 2 sata. Ugrađena sveća za jaja za posmatranje razvoja jaja jednostavnim postavljanjem jajeta na LED sveću. Može da se izleže piletina, patka, guska, golubova, prepelica i većina živinskih jaja.
Automatsko dodavanje vode -- Inkubatori za jaja za valenje imaju automatska punila za vodu, tako da možete podesiti broj boca za vodu da kontrolišete vlažnost. (Ne obezbeđujemo flaše). Odvojivi dizajn olakšava čišćenje
Kontrola temperature -- Pokrećeni snažnim cirkulišućim ventilatorom za stabilniju distribuciju temperature kako bi se poboljšala mogućnost izleganja, takođe možete podesiti precizne temperature prema LED displeju.
Nadogradite dvostruko napajanje -- Automatski inkubatori za jaja podržavaju pristup napajanju od 110 V i ručno prebacivanje napajanja iz baterije od 12 V nakon nestanka struje.
Inkubator za prepeličja jaja -- Čak i ako ne znate ništa o valjenju, možete ga lako koristiti. Idealno za posmatranje procesa izleganja, negovanje dečijeg istraživanja života. Takođe je pogodan za farmere, kuće, obuku i laboratorije

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137257725