Mini LED Projektor CROSEAU,WiFI,Bluetooth

26 pregleda
0 želi ovaj predmet

Mini LED Projektor CROSEAU,WiFI,Bluetooth

Cena: 10.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(168)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Visokokvalitetni Natibe 1080P podržani projektor】2024 nadograđena matična rezolucija 1920*1080 i odnos kontrasta 10000:1 daju upečatljive slike od 450ASIN i impresivno iskustvo gledanja. Ovaj VIFI projektor garantuje neuporedivo vizuelno iskustvo za zabavu kod kuće i na otvorenom tokom dana i noću. Ovaj projektor će sigurno podići vaše iskustvo u bioskopu na viši nivo.
【Masivan veliki ekran sa zum projektorom】 Sa velikim ekranom od 200 inča, projektor vam omogućava da oživite film u udobnosti svog doma. Upravljajte daljinskim upravljačem pomoću funkcije zumiranja, koja vam omogućava da neprimetno promenite veličinu slike od 100% do 50% kako bi se uklopila u različite prostore i želje, i pretvorite svoj životni prostor u lični bioskop pomoću našeg TV projektora sa vi-fi i bluetooth-om.
【Brzi stabilni 5G ViFi Bluetooth projektor】Ugrađeni 2.4G+5G Dual-band Vi-Fi, projektor sa vifi-om i bluetooth-om postiže širi opseg, bržu brzinu, glatkiji prenos od drugih projektora samo 2.4G opsega na tržištu, koji se lako mogu povezati sa svojim telefonom za sinhronizaciju ekrana telefona. Zahvaljujući najnovijem bluetooth čipu, omogućava stabilnije povezivanje zidnog projektora za spavaću sobu sa raznim bluetooth zvučnicima/slušalicama, samo uživajte u zvuku visokog kvaliteta.
【Projektor za telefon sa širokom kompatibilnošću】Naš prenosivi filmski projektor je pogodan za gledanje video zapisa, deljenje fotografija, fudbalske utakmice, igranje igara itd. Može se savršeno povezati sa TV Stick-om, iPhone-om, android telefonom, tabletom, laptopom, audio, PC-om, USB fleš disk, PS4, igračke konzole itd. (Imajte na umu da ćete zbog problema sa autorskim pravima možda morati da koristite HDMI kabl da biste povezali laptop za usluge preslikavanja ekrana kao što su Netflik, Hulu, Amazon Prime i drugi. ) 【Vek trajanja lampe od 50000 sati i 2 godine garancije】Vek trajanja lampe za projektor: 50000 sati, dugovečna LED sijalica sprečava kupovinu super skupih halogenih sijalica.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (168)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136876453