Mito električni brijač za otklanjanje dlaka sa odece

16 pregleda
0 želi ovaj predmet

Mito električni brijač za otklanjanje dlaka sa odece

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

StankovicProdaja

StankovicProdaja

(18)

80% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Ефикасно и моћно: МИИТО електрични бријач за тканине опремљен мотором велике брзине од 8 В врти се при скоро 10 000 обртаја у минути и надограђеним сечивима од нерђајућег челика са 6 листова. Лако уклоните длачице, длачице и мехуриће са разних тканина (одећа, џемпер, кауч, ћебе, завесе, вуна, кашмир...) Ефикасно оживите своје старе тканине у нови изглед.
3 подешавања брзине: МИИТО пуњиви одстрањивач длачица има 3 подешавања брзине. Овај мрежасти поклопац за бријање таблета од тканине има 3 величине рупа. Уклоните таблете за пухање без оштећења одеће и без повреде површине тканине. Што може задовољити потребе свих површина тканине.
ЛЕД дигитални екран: Бријање од тканине са ЛЕД екраном, можете јасно видети тренутни ниво батерије и режим. ЛЕД дигитални дисплеј се мења у јединицама од 10. Када је дигитални дисплеј 10, потребно га је напунити. Када се број промени са 90 на 100, то значи да је батерија потпуно напуњена. Овај процес неће утицати на стварну потрошњу батерије. Екран га чини интуитивнијим и лакшим за коришћење.
Пуњење помоћу типа Ц: Овај апарат за бријање од длачица са каблом за пуњење типа Ц може се користити чак и док се пуни, 2,5 сата пуњења добијају 2-3 сата коришћења.
Велика канта за смеће: У поређењу са другим уређајима за уклањање длачица, наш уређај за уклањање длачица има веће канте за одлагање смећа, тако да нема потребе да бринете да апарат за бријање длачица не може нормално да ради због повратног тока смећа и блокаде.
Сигурносна брава: Сигурносни заштитни прекидач ће се аутоматски искључити када се уређај олабави, ефикасно штитећи вашу сигурност.
Удобан дизајн: Удобна ручка омогућава да бријач за џемпер удобно стане у вашу руку. Са сакупљачем прашине великог капацитета од 150 мл, не морате га често чистити. Сакупљач прашине бријача за одећу се лако демонтира, можете га једноставно очистити.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

StankovicProdaja
StankovicProdaja (18)

80% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135342389