Multimedija sa rikverc kamerom za automobil,HD Ekran

54 pregleda
1 želi ovaj predmet

Multimedija sa rikverc kamerom za automobil,HD Ekran

Cena: 10.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



5-inčni HD ekran: Doživite jasan i živopisan prikaz vaših audio i video fajlova na prostranom HD ekranu.

Višenamenski radio: Podesite svoje omiljene radio stanice sa FM/AM/RDS funkcijom i budite informisani o najnovijim vestima i najboljoj muzici.

Bežična konekcija: Iskoristite Bluetooth za hands-free pozive i bežično strimovanje muzike sa vašeg pametnog telefona. Održite ruke na volanu i oči na putu.

Podrška za CarPlay i Android Auto: Bez problema integrišite svoj iPhone ili Android uređaj sa auto stereo sistemom, omogućavajući vam pristup i kontrolu vaših omiljenih aplikacija, navigacije i poruka kroz poznate interfejse CarPlay-a i Android Auto-a.

Prilagodljiva osvetljenost tastera: Personalizujte svoj auto stereo podešavanjem osvetljenja tastera u željenu boju. Izaberite iz palete boja koje odgovaraju unutrašnjosti vašeg vozila ili kreirajte jedinstvenu atmosferu.

Podrška za različite medije: Lako reprodukujte svoje omiljene audio formate, uključujući MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC i APE. Dodatno, uživajte u različitim video formatima, kao što su RM, RMVB, MP4, MKV i 3GP.

Praktične opcije konekcije: Jednostavno povežite svoje mobilne uređaje putem 3x USB portova, omogućavajući glatku interakciju sa različitim medijskim uređajima. Napunite svoj pametni telefon tokom vožnje.

Sigurna pomoć pri vožnji unazad: Sa podrškom za kameru za vožnju unazad, manevrišite sa lakoćom i samopouzdanjem. Održavajte vidljivost okoline i parkirajte bez stresa.

Korisnički prijateljski interfejs: Sa operativnim sistemom WinCE, auto stereo sistem pruža intuitivnu i jednostavnu navigaciju kroz svoje različite funkcije. Kontrolišite svoju muziku i podešavanja sa lakoćom.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135096453