Pametna vaga Foryund za merenje telesne mase

12 pregleda
0 želi ovaj predmet

Pametna vaga Foryund za merenje telesne mase

Cena: 1.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

PREDMET SAM DOBIO PRILIKOM NABAVKE BEZ KUTIJE I UPUTSTVA, UPUTSTO JE POTREBNO ZBOG APLIKACIJE, ALI MOZETE SKINUTI APLIKACIJU NA NETU, ZBOG TOGA NISKA CENA. NISAM PROBAVAO DA SKINEM APLIKACIJU I NE ZNAM DA LI RADI SA NJOM, UKOLIKO NE RADI IMATE OPET DIGITALNU VAGU.

[13 merenja zdravlja tela] Foriond lična vaga koristi tehnologiju bioimpedanse za merenje 13 osnovnih informacija uključujući težinu, procenat masti, vodu, mišićnu masu, proteine, visceralnu masnoću, BMI (indeks telesne mase), BMR (bazni metabolizam), itd. Sa ovim skupom merenja imate tačnije podatke i Više detalja o svom obliku Fizički.
[Visoka precizna merenja] Zahvaljujući 4 precizna senzora težine, ova vaga ima osetljivost od 0,1 kg. Nudi tačna merenja tela. Dostupne su tri jedinice (kg, kg i st) i vaga je upotrebljiva do težine od 180 kg. Digitalni displej olakšava čitanje.
[Bežična veza sa zdravstvenim aplikacijama] Zvanična aplikacija Fitdais dostupna je u App Store-u i Google Plai-u. Pokrenite Fitdais i popnite se na povezanu skalu. Sinhronizacija merenja se vrši automatski sa aplikacijom. Pored Fitdaia, takođe je moguće sinhronizovati podatke sa aplikacijama kao što su aplikacija Health (Apple), Google Fit i Fitbit, što vam daje izbor da pratite svoje zdravstvene informacije. [Neograničeni korisnici] Povezana vaga može da snima i prati podatke svih članova porodice. Bez obzira na to ko se vozi na vagi, kompletni podaci i analize su odmah dostupni.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137272977