PetSafe Nevidljiva ograda sa ogrlicom za pse AKCIJA-NOV

22 pregleda
0 želi ovaj predmet

PetSafe Nevidljiva ograda sa ogrlicom za pse AKCIJA-NOV

Cena: 12.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(172)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

196 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

PetSafe PRF-3004XW-20 nevidljiva ograda

Ovo je jedan od najboljih uređaja dostupnih na svjetskom tržištu.  Posvećen je velikim psima, uključujući i pse najtežeg karaktera.  Pogodno za složene instalacije sa više pojedinačnih zona.  PetSafe PRF-3004XW-20 se napaja baterijom od 9V koja omogućava rad od 3-6 meseci.

U ovom setu ćete naći 150 metara gajtana i ogrlicu za velike i srednje velike pse sa pojačanim impulsom.  Nevidljiva ograda za kućne ljubimce PRF-3004XW-20 sa ojačanom ogrlicom za većeg psa rešenje je za probleme s kućnim ljubimcem koji beži ili uznemirava.

Ako se u budućnosti produžava dužina zaštićenih zona, dovoljno je kupiti dodatni kabel i spojiti ga na postojeći.  Za zone do 1.200 metara uviek se koristi jeftiniji kabel br.  100, što značajno smanjuje troškove naknadnog proširenja sistema.

Funkcionalni set nevidljivih PetSafe ograda omogućit će vam da jednog ili više pasa ili mačaka (nakon kupovine ogrlice) držite potpuno slobodnim, ali tačno u području koje sami definišete pravilnim polaganjem ili zakopavanjem kabla koji se nalazi u kompletu.

Kada se pas približi žici na određenoj udaljenosti, njegova ogrlica će se oglasiti grdljivim zvukom.  Kad se još više približi ovratniku, impulsivno ga izgrdi.  Za ovaj sistem ograde možete kupiti i dodatne ogrlice za vaše mačke!

Uvrtanje kabla deaktivira njegov rad, što omogućava stvaranje ostrva koja štite gredice, sanduke, bazene i jezerce od pristupa kućnim ljubimcima.  Kontroler vam omogućava da podesite širinu zone upozorenja i impulsne zone, omogućavajući izuzetno precizno označavanje zone dostupne i zabranjene za psa.

Tehnološki napredna elektronska ogrlica ima podešavanje načina rada u pet poboljšanih raspona impulsa, uključujući program sa samo zvučnim upozorenjem, kako bi odgovarao temperamentu psa.  Ogrlica također ima indikaciju slabe baterije.

Nevidljiva ograda se može prilagoditi svim vrstama terena: otvoreni prostor, šumovit prostor, obrastao brdima, ograđen ili neograđen.  Produženjem kabla do maksimalno 1.200 metara, može se zaštititi još više terena.

Remen koji se koristi za pričvršćivanje prijemnika s električnom ogrlicom je izmenjivi remen.  Za pse velikih rasa, standardni pojas koji isporučuje proizvođač može se zameniti vašim vlastitim pojasom ili ogrlicom.  To je moguće zahvaljujući činjenici da proizvođač koristi jednostavan sistem za montažu prijemnika sa elektrodama zavrtnjima, koje pričvršćuju i pravilno drže prijemnik na ogrlici.

Karakteristike:  

4 podesiva nivoa korekcije plus režim samo tona/vibracije
Kompletan sistem za do 1/3 hektara (13 ari)
Sistem je proširiv i pokrivaće do 10 ari (400 ari) uz kupovinu dodatne žice i zastave 
Sistem uključuje: Odašiljač sa strujnim adapterom vodootporni prijemnik sa podesivim ovratnikom za veličine vrata od 15 cm - 71 cm
Vodič za rad i obuku 150 m žice i 50 zastavica
Test svetlo Alat
9 volti baterija 

Upozorenje na slomljenu petlju ograde u predajniku

Jednostavna instalacija i upotreba: Instalacija je jednostavna i odvija se u 3 koraka.

Mogućnost dodavanja dodatnih Anti-Fugue Fence Extra ogrlica za pse/životinje.

Robu prodajem lično ili šaljem PostExpress-om o trošku kupca .

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (172)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

196 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136870369