Posteljina sa amblemima Diznijevog crtaća Toy Story

20 pregleda
0 želi ovaj predmet

Posteljina sa amblemima Diznijevog crtaća Toy Story

Cena: 4.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Najbolji pokloni i blagoslovi: Priča o crtanim igračkama o životinjama je veoma popularna među decom i tinejdžerima. Možete upotpuniti spavaću sobu sa ovim šarenim kompletom posteljine sa ljupkim likovima. I smela štampa ovog kompleta posteljine čini vreme za spavanje smešnijim. Bilo da kupujete jorgan za spavaću sobu, sobu za goste, vikendicu ili bilo gde drugde! Biće to sjajan poklon.
Mekana i izdržljiva: Sav Jconaief set posteljine je napravljen od 100% poliesterskih vlakana. Prozračna, udobna i lagana. Mekani materijal održava vas toplim i prijatnim tokom svih godišnjih doba, posebno proleća i leta. Tehnologija reaktivnog štampanja čini slatki uzorak i boju živopisnim, atraktivnim i otpornim na bledenje. Zatvara se na patent zatvarač sa svakim poplunom, može se koristiti više od 1000 puta.
Kako se brinuti: Može se prati u mašini. Naš set pokrivača za krevet ne privlači dlaku vašeg ljubimca. Podižete pseće/mačje šape i lako češljate pseću/mačju dlaku. Komforna jorgana postaje mekša nakon svakog pranja. Savetujemo vam da operete krevetni set i koristite omekšivač pre nego što ga stavite preko jorgana ili raskošnog kućnog jorgana, ne izbeljivati.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137205345