Punjivi aku kompresor za gume auta,motocikla,5000mAh

17 pregleda
0 želi ovaj predmet

Punjivi aku kompresor za gume auta,motocikla,5000mAh

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(179)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

204 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Brzo naduvavanje za 60 sekundi: Vrednost pritiska prenosne električne pumpe je do 150 PSI/10,3 bara. Jednostavno ga povežite i pritisnite prekidač, a pumpa će obaviti sav posao umesto vas. Preporučuje se da se  pumpa napuni pre upotrebe i zategne uklonjivo crevo za naduvavanje kako bi se sprečilo curenje vazduha. Prenosivi mini, ali velikog kapaciteta: akumulatorska pumpa ima ugrađenu bateriju od 5000 mAh velikog kapaciteta, što je čini sigurnijom i zaštićenijom bez potrebe za strujom iz upaljača. Punjenje je brzo i lako i lako ga možete staviti u ranac, na stalak za bicikl ili u odeljak za odlaganje u automobilu.

Jednostavan za upotrebu sa 4 režima: potrebno je samo da podesite željeni pritisak kada se dostigne vrednost pritiska, prenosivi kompresor baterije automatski prestaje da se naduvava kako bi se izbeglo prenaduvavanje.   Pumpa olakšava svakodnevno vožnju biciklom.

Dostupne su 4 jedinične vrednosti: PSI, BAR, KPA, Kg/cm². Maksimalni pritisak punjenja je 150 PSI.

LCD ekran i LED lampa: prenosiva električna  pumpa precizno detektuje pritisak u gumama, ugrađeni senzorski čip automatski detektuje kada je ventil povezan. Digitalni ekran prikazuje pritisak u gumama automobila. LED svetlo vam može pomoći da naduvate gumu u mraku, sa sopstvenim LED svetlom za pretragu sa velikom osvetljenošću, lako možete pronaći biciklističke dodatke (priključak za punjenje) noću i osigurati svoju bezbednost noću. Bezbedan kada je potpuno naduvan: samo treba da unapred podesite željenu vrednost pritiska u gumama, a prenosiva električna pumpa automatski prestaje da naduvava kada se dostigne unapred podešena vrednost. Takođe ima funkciju merenja pritiska u gumama, što može precizno odrediti trenutni pritisak u gumama. Dvostrano odvođenje toplote i smanjenje porasta temperature. Brz prenos unutrašnje toplote i obezbeđivanje stabilnog rada motora.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (179)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

204 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138354421