RABBITXOCO Prenosni kompresor za gume auta i drugo

15 pregleda
1 želi ovaj predmet

RABBITXOCO Prenosni kompresor za gume auta i drugo

Cena: 3.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(179)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

204 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【ZADANO AUTOMATSKO ZATVARANJE】: Možete podesiti željeni pritisak u gumama. Kada pritisak dostigne unapred određenu vrednost, pumpa vozila će se automatski zaustaviti. Zbog toga više ne morate da brinete o previsokom ili preniskom pritisku u gumama. Digitalni LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem sa 4 jedinice (bar, kPa, PSI, kg/cm²) koji će vam pomoći da uvek proverite pritisak u gumama i eliminišete rizik od loma pneumatika.
【BRZO NADUVANJE】Ovaj kompresor za električna vozila ima originalni mehanizam turbo punjača, moćniji, tiši i stabilniji. Može da naduva automobilske gume 195/65r15 za 5 minuta, od 0 do 35 PSI, čineći naduvavanje guma za hitne slučajeve bržim, lakšim i praktičnijim od ručne pumpe ili nožne pumpe.
【IZDRŽAN】: Napravili smo ovaj kompresor za automobilske gume sa izdržljivom ABS plastikom i čvrstim turbo punjačem od nerđajućeg čelika. Kada otvorite i dodirnete kutiju, osetićete njen kvalitet i oblik. Božićni ili rođendanski poklon za prijatelja, kolegu ili porodicu je dobar izbor.
【11.8 FEET DUGA】Ova električna pumpa je opremljena sa 3000±100mm (10.1ft) dugim kablom za napajanje i 500±20mm(1.7ft) dugim crevom dovoljno dugačkim da udobno kontaktira bilo koju gumu. Opremljen jakim LED svetlom, veoma je pogodan za upotrebu noću.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (179)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

204 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138357213