RGB LED SMART Podna lampa sa aplikacijom 120cm - NOVO

19 pregleda
0 želi ovaj predmet

RGB LED SMART Podna lampa sa aplikacijom 120cm - NOVO

Cena: 3.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(166)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

187 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Smart LED Floor Lamp RGB, Color Changing Corner Lamp with APP and Remote Control, 16 Million DIY Colors, Music Sync, 64+ Scene, Timer Setting, Modern Standing Lamp for Living Room Bedroom Gaming

 

Pametna LED podna lampa RGB, ugaona lampa koja menja boju sa aplikacijom i daljinskim upravljačem, 16 miliona „ uradi sam“ boja, sinhronizacija muzike, 64+ scena, podešavanje tajmera, moderna stojeća lampa za igranje u spavaćoj sobi u dnevnoj sobi

Besplatna RGB podna lampa podesiva po visini: Sa svojim kreativnim dizajnom, ova stajaća lampa od 65 inča sastoji se od četiri odvojive jedinice od 16,25 inča spojene. Može se uključiti i igrati sa vašim omiljenim potrebama visine, što ima široku primenu za spavaće sobe, sobe za igre, dnevne sobe, a može se koristiti i kao stona lampa sa minimalnom visinom od 16,25 inča. Pogodno za sve vaše potrebe unutrašnjeg osvetljenja, dajte svojim sobama šareni izgled uz pomoć RGB svetla.
16 miliona „ uradi sam“ boja i 300+ dinamičkih svetlosnih efekata: Ugaona lampa koja menja boju nudi 16+ miliona boja i 300+ dinamičkih višebojnih efekata, 2700k-6500k (toplo/toplo belo/prirodno/hladno belo) da biste pronašli svoje savršeno osvetljenje. Ova lampa za osvetljenje raspoloženja je vrhunac svake sobe koja služi kao svestran izvor mekog ambijenta, posebno u uglovima gde dodaje dašak sofisticiranosti. Štaviše, „ uradi sam“ režimi vam daju slobodu da kreirate svoje jedinstvene šeme osvetljenja.
Pametna APP &daljinsko upravljanje i dugme: Ova funkcionalna LED podna lampa se može kontrolisati na tri načina, daljinski upravljač je zgodan dodatak koji vam omogućava da menjate setove osvetljenja iz udobnosti kauča. Aplikacija je povezana preko Bluetooth-a, što vam omogućava da koristite svoj telefon kao praktičan daljinski upravljač, koji je veoma jednostavan za korišćenje. Osim toga, prekidač za dugme na mreži takođe vam pruža efikasan metod kontrole.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (166)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

187 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136967301