Slušalice Open Ear Bone Conduction Motion

15 pregleda
0 želi ovaj predmet

Slušalice Open Ear Bone Conduction Motion

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(154)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

172 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


 【Nova tehnologija koštane provodljivosti】 Slušalice za koštanu provodljivost se razlikuju od tradicionalnih slušalica po tome što vam omogućavaju da osetite okruženje dok slušate muziku, tako da možete da ostanete bezbedni i udobni tokom treninga na otvorenom. Tehnologija koštane provodljivosti koristi vibracije za prenos zvuka kroz jagodične kosti do unutrašnjeg uha, omogućavajući jasnu reprodukciju zvuka čak i u bučnim okruženjima za vrhunski audio doživljaj.
【 Zgodne i udobne 】 Ove slušalice su pametne i jednostavne za rukovanje. Opremljene najnovijim Bluetooth 5.0 čipom i 8 GB ram memorije, ove ergonomski dizajnirane slušalice pružaju vam 6-8 sati neprekidne muzike i poziva sa jednim punjenjem, obezbeđujući slobodu kretanja i stabilnost.
【IP68 Profesionalna zaštita】 Duboko vodootporan, sprečava znoj, vlagu i prašinu, takođe možete koristiti vodootporne slušalice za slušanje preuzetih pesama pod vodom. Savet: Bluetooth ne prenosi signale u vodi. Pustite ga u MP3 režimu.
【 Široko korišćen 】 Pogodan je za sve vrste unutrašnjih i spoljašnjih scena, putovanja, trčanje, fitnes, itd. , tako da možete uživati u zabavi slušanja muzike u sportovima na otvorenom

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (154)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

172 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135485669