Superelax 2.0 pistolj za masazu

30 pregleda
1 želi ovaj predmet

Superelax 2.0 pistolj za masazu

Cena: 5.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

ProdajaPatikaOnline

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Superelax 2.0 prikazuju inovativni uređaj za perkusionu terapiju, koji je dizajniran da pruža duboku masažu za ublažavanje bolova u mišićima, poboljšanje sposobnosti oporavka mišića i pojačanje opšteg fizičkog stanja.

Uređaj, nazvan "Superelax 2.0, " ističe se svojim moćnim motorom od 65mm i naprednom mehanikom sa balansirajućom pogonskom osovinom koja osigurava efikasno i precizno delovanje.

Superelax 2.0 je opremljen dugotrajnim litijumskim baterijama koje podržavaju brzo punjenje i omogućavaju do 10 sati neprekidnog rada, čineći ga izuzetno pouzdanim za kontinuiranu upotrebu.

Intuitivni digitalni interfejs na ručki prikazuje brzine i opcije pritiska, što korisnicima olakšava prilagođavanje uređaja svojim specifičnim potrebama. Osim toga, pištolj za masažu dolazi s raznovrsnim nastavcima prilagođenim za različite regije tela, što ga čini svestranim alatom za terapeutsku masažu.

U kompletu su uključeni i praktična torba za nošenje i punjač, što ga čini idealnim za korišćenje kod kuće ili na putovanjima. Ovaj uređaj ne samo da pomaže u ublažavanju simptoma bola i ubrzanju oporavka, već takođe doprinosi poboljšanju sposobnosti vežbanja i aktivaciji mišića, čineći ga dragocenim dodatkom bilo kojem režimu fizičke pripreme ili oporavka.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

ProdajaPatikaOnline (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136483057