TUMAKOU Profesionalni neonski aparat za negu kože lica

19 pregleda
2 želi ovaj predmet

TUMAKOU Profesionalni neonski aparat za negu kože lica

Cena: 4.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(168)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【100% bezbedno i prirodno za poboljšanje profila kože】 - Profesionalna neonska tehnologija visoke frekvencije je siguran i 100% prirodan način za poboljšanje kože. TUMAKOU visokofrekventna mašina za lice koristi vibraciju struje visoke frekvencije da bi proizvela termički efekat i svetlost i struju koju stvaraju staklene elektrode nakon elektrifikacije za negu kože. Ovo tokom vremena smanjuje bore, podmlađuje i podiže kožu, smanjuje pore, izbledi mrlje, poboljšati akne, ožiljke, vrećice ispod očiju i poboljšati ponovni rast kose.
【Podesivi nivo energije】- Što viši nivo energije daje bolji rezultat. Možete podesiti viši nivo energije u skladu sa stanjem vaše kože! Koristite ga u udobnosti svog doma da biste postigli isti efekat kao salon! Napomena: 1) preporučujemo da ga prvo testirate na svojoj ruci na najnižem nivou prvi put, a zatim idete gore prema vašim potrebama. 2) Normalno je ako postoje iskre kada epruvete dodirnu kožu. Epruvete će svetlucati crvenom svetlošću kada ih koristite.
【4 različite cevi za vas】 - Prenosni štapić za terapiju kože lica visoke frekvencije ima 4 različite staklene cevi za sve vaše potrebe u različitim oblastima, što vam omogućava da se fokusirate na sve različite oblasti. Cev sa pečurkama se koristi za široku površinu za smanjenje bora kao što su obrazi, čelo i vilica. Cev za jezik se koristi za akne i nesavršenosti kože, smanjujući njihov izgled. Savijena cev je za osetljiva područja kao što su tamni krugovi ispod očiju, nosa ili usana. Cev za češalj je za povećanje rasta kose.
【Jednostavna za upotrebu】 - Prenosna mašina za visokofrekventno zatezanje kože lica je prenosiva i jednostavna za upotrebu. POTPUNO umetnite cev u TUMAKOU štapić, a zatim samo treba da izaberete drugi nivo prema vašim potrebama da biste započeli. Nastavite da ga koristite 2-3 puta svake nedelje i omogućava vam da pravilno iskoristite TUMAKOU visokofrekventni uređaj za zatezanje kože lica. Koristite ga sa svojim omiljenim proizvodima za negu kože da drastično poboljšate njihovu apsorpciju u vašoj koži kako biste mogli da izvučete maksimum iz njih!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (168)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136866969