Testera - Mini testera sa 2 baterije

24 pregleda
2 želi ovaj predmet

Testera - Mini testera sa 2 baterije

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(941)

99,61% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.117 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Efikasno sečenje: Homerais mini motorna testera koristi lanac za vođenje ultra-visoke tvrdoće, koji je duboko ojačan za glatko sečenje. Motor je unapređen i performanse su poboljšane za 30% u poređenju sa konvencionalnom mini motornom testerom. Sa snažnim performansama i jedinstvenim dizajnom lančanika, potrebno je samo oko 8 sekundi da se iseče deblo prečnika 5 inča. Efikasnost rada je 10 puta veća od konvencionalnih ručnih alata.
Super odelo i dvostruka sigurnost: dizajn odela 2-u-1 od 4 inča i 6 inča zadovoljava vaš sveobuhvatan izbor. U bilo kom trenutku možete prilagoditi veličinu testere svojim radnim zahtevima i prilagoditi brzinu sečenja preko prekidača različitim zahtevima rezanja. Sigurnosni poklopac i sigurnosna brava dizajn dvostruke sigurnosne zaštite kako bi osigurali vašu sigurnost, standardna LED svetla, čak i noću, veoma su laka i bezbedna.
Lako se kontroliše: telo + baterija teži samo 2,8 funti, a dužina je samo 33 cm (13 inča). Jedna ruka može lako držati uređaj da završi posao. Nećete se osećati umorno nakon dugog radnog vremena. Čak i žene i starije osobe mogu se dobro kontrolisati i koristiti. Opremljen sa 2 baterije, kapacitet baterije je 5 k 2000 mAh, a radni vek jedne baterije je 40-60 minuta. zadovoljiti sve dnevne potrebe.









P12

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

coma1 (941)

99,61% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.117 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135255753