Torba za odlaganje noževa / HEZHEN Chef Knife

18 pregleda
0 želi ovaj predmet

Torba za odlaganje noževa / HEZHEN Chef Knife

Cena: 9.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(941)

99,61% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.117 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

[HEZHEN prilagođena rolna noževa za kuvare] Kao odgovor na potražnju kupaca, Hezhen dizajneri su dizajnirali ovu multifunkcionalnu torbu za noževe u koju se mogu držati kineske kuhinjske noževe, noževe za sekače, oštrenje noževa, kuvarske noževe, noževe za hleb, Santoku noževe, pomoćne noževe, voće noževi, noževi za čišćenje, makaze i tako dalje. Pored toga, postoje dve male torbe sa patent zatvaračem za držanje pribora. Naša rola sa nožem može zadovoljiti osnovne potrebe kuvara, što je evanđelje za profesionalne kuvare.
[Odabrani visokokvalitetni materijali] Napravljen je od zadebljanog platna od 16 oz. Dodati uljni vosak je vodootporan i zaštitiće sve vaše dragocene alate za kuvanje. Kaiševi su napravljeni od prvog sloja goveđe kože procesom luđe konjske kože i podesivi su po dužini. Sa debelom kopčom od legiranog metala otpornom na rđu, sigurno će držati vaše noževe. Izrada šivanja čini veoma praktičnu i korisnu torbu za čuvanje noževa za kuvare.
[Veliki kapacitet skladištenja] Sa velikom pažnjom posvećenom detaljima u ovoj torbi za noževe, postoji 12 otvora za noževe u istoj specifikaciji za bezbedno držanje svih vaših dragocenih noževa različitih funkcija i izdržljiv džep sa patentnim zatvaračem na jednom kraju za odlaganje pribora. Kožna kopča i dizajn na rolo bezbedno drže vaše noževe na mestu i sprečavaju njihovo pomeranje ili klizanje.
[Humanizovani i ergonomski dizajn] Kaiš je podesiv po dužini (do 140 cm), što je ergonomski kako bi bilo udobno i lako za nošenje. Gde god da idete, na primer na izlete, kampovanje, roštiljanje na otvorenom ili škole kuvanja, možete lako da nosite ovu rolu noža da biste bezbedno zaštitili svoje noževe za kuvanje.







P12

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

coma1 (941)

99,61% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.117 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135256809