Trenerka sportski komplet / GIACCA POLARFLEECE

7 pregleda
0 želi ovaj predmet

Trenerka sportski komplet / GIACCA POLARFLEECE

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(941)

99,61% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.117 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Velicina: L





Zamislite osjećaj kada se umotate u meko zagrljaj jakne od 100% poliesterskog microfleecea. Ova jakna nije samo običan odjevni komad, već pratilac na vašim avanturama, treninzima i trenucima odmora. Ona predstavlja esenciju udobnosti i funkcionalnosti, dok iznimno niska težina i visoka toplinska otpornost osiguravaju da ćete se u njoj osjećati toplo i udobno bez suvišnog opterećenja.
Cibzar omogucacva jednostavno oblačenje i svlačenje, što ćete cijeniti ne samo pri brzim promjenama vremena, već i kod potrebe brze reakcije na mijenjajuće se uvjete vaše aktivnosti. Bočni džepovi su praktično rješenje za sigurno spremanje vaših nužnosti, bilo da se radi o ključevima, telefonu ili sitnim zalogajima za nadopunu energije.
Izvezena loga daju jakni dodir ekskluzivnosti i robne marke, koji će vas pratiti s ponosom na treninzima i tijekom slobodnih aktivnosti. To je simbol kvalitete i predanosti izvrsnosti, što se odražava u svakom šavu i vlaknu ove jakne.
Univerzalnost čini ovu jaknu idealnim izborom ne samo za sportske aktivnosti, gdje ćete cijeniti njenu toplinsku učinkovitost i lakoću, već i za trenutke provedene izvan sportskog terena. Bilo da idete u šetnju gradom, na sastanak s prijateljima ili jednostavno opuštanje kod kuće, jakna će se prilagoditi svakoj situaciji i istovremeno vas održavati u toplini i udobnosti.
Otkrijte jaknu koja će promijeniti vaš pogled na sportsku i slobodno vrijeme odjeću. Jakna koja je više od samo odjeće - je pratilac koji vas neće pustiti ni zimi ni u hladnim večerima. Umotajte se u toplinu koju vam pruža i osjećajte se sjajno u svakom trenutku vašeg dana.










P11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

coma1 (941)

99,61% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.117 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134787905