V Face Beauty Meter za ulepšavanje lica - NOVO

43 pregleda
1 želi ovaj predmet

V Face Beauty Meter za ulepšavanje lica - NOVO

Cena: 1.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(171)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

195 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo

Električni V merač lepote lica, 5 režima 8 zupčanika mašina za podizanje lica, V masažer za oblikovanje lica, sklopivi V za podizanje lica za popravku, zaštitni V-oblik trenažer za čeljusti za lice protiv starenja

Prilagođen dizajn: V face merač lepote savršeno se prilagođava konturi lica, sklopivi oblik se prilagođava svim oblicima lica, a dužina trake za glavu je podesiva. Instrument može naizmenično koristiti različite vrste crvene i plave boje, efikasno poboljšati linije lica i dvostruku bradu i učiniti da koža blista.
Ažurirana EMS mikrostrujna tehnologija: električni masažer za lice koristi EMS mikrostrujnu tehnologiju za masažu. Značajno poboljšati vitalnost ćelija kože, rasteretiti mišiće lica, povećati elastičnost lica, sveobuhvatno poboljšati kožu lica, zategnuti kožu i imati savršeniji obraz.
Jednostavan za upotrebu i nošenje: uređaj možete prilagoditi svojim potrebama. Samo ga nosite deset minuta kada čitate, spavate, gledate TV ili radite domaći. Mali i slatki, sklopivi i laki za nošenje. Nega kože bilo kada i bilo gde. Pogodan je za poboljšanje konture, V-oblika, smanjenje otoka i foto podmlađivanje.
Podešavanje 8 brzina: V masažer za oblikovanje lica sa 8 brzina može ispuniti različite zahteve, sa različitim načinima masaže, trljanja i udaranja. U kombinaciji sa režimom vibracije, može poboljšati cirkulaciju krvi, podstaći rast ćelija, obnoviti vlažnost kože i odložiti starenje kože.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (171)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

195 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135098121