Web kamera DEPSTECH 4K UHD sa SONY senzorom i tripodom

31 pregled
0 želi ovaj predmet

Web kamera DEPSTECH 4K UHD sa SONY senzorom i tripodom

Cena: 4.880 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(966)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.152 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

DEPSTECH DV40 4K veb kamera sa Soni senzorom od 8 MP proizvodi oštre i jasne video zapise u rezolucijama do 3840 k 2160 pri 30 kadrova u sekundi, ima funkciju automatskog fokusa, koja vam uvek daje najbolju poziciju fokusa, tako da ne morate da se trudite da ručno podešavate fokus dužina.









【4K UHD veb kamera】DEPSTECH 4k veb kamera sa 8MP soni senzorom 1/3” CMOS senzor slike ima rezoluciju do 3840*2160 pri 30 fps. Opremljena automatskom korekcijom svetla i VDR tehnologijom, DEPSTECH veb kamera automatski prilagođava boju i osvetljenost čak i pri slabom svetlu. Savršeno za onlajn konferencije, striming uživo, video pozive itd.
【Autofokusna veb kamera sa uglom od 80 stepeni】U poređenju sa drugim računarskim veb kamerama, DEPSTECH HD veb kamera ima funkciju automatskog fokusa, koja vam uvek daje najbolju poziciju fokusa tako da ne morate da se trudite da ručno podešavate žižnu daljinu s vremena na vreme. Ugao gledanja od 80 stepeni omogućava vam da vidite više tokom video konferencije, što je odlično za rad na daljinu ili ćaskanje sa više osoba.
【Veb kamera sa duplim mikrofonima】DEPSTECH veb kamera sa mikrofonom je dostupna da hvata vaš glas i automatski filtrira pozadinsku buku, omogućavajući vam da uživate u jasnijem glasu za komunikaciju bez problema. Čak iu bučnom okruženju možete da snimite zvukove koje želite.












2 komada na stanju.





P3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

coma1 (966)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.152 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135370973