VINTAŽ MITOLOŠKA FIGURA KINESKE DRAME MONKEY KING NOV

51 pregled
0 želi ovaj predmet

VINTAŽ MITOLOŠKA FIGURA KINESKE DRAME MONKEY KING NOV

Cena: 5.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.222)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.582 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Kulturno dobro Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine

nov boksiran u originalnoj kutiji ca 22x14x5.5cm i može da se postavi kao zidna slika ili ti stona slika ram sa naslonom - fabrički neotvoren pak - u odličnom stanju - dugometražni crtani film , svakako preporučujem filmofilima :)

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije

Kralj majmuna
Sun Wukong

Kralj majmuna ili Sun Wukong ( pojednostavljeni kineski :孙悟空; tradicionalni kineski :孫悟空; pinyin : Sūn Wù Kōng ) je književna i religiozna figura najpoznatija kao jedan od glavnih aktera u kineskom romanu iz 16. stoljeća Tradicionalno putovanje na Zapad ( kineski :西遊記; pojednostavljeni kineski :西游记); [ 1 ] U romanu, Sun Wukong je majmun rođen iz kamena koji stječe natprirodne moći kroz taoističke prakse. Nakon što se pobunio protiv neba, Buda ga je zatvorio ispod planine . Pet stotina godina kasnije, on prati monaha Tang Sanzanga (唐三藏) koji jaše na konju bijelog zmaja i još dvojicu učenika, Zhu Bajiea i Sha Wujinga , na putovanju kako bi dobili budističke sutre sa Zapada (Srednja Azija i Indija), gdje Buda i njegovi sljedbenici obitavaju.

Sun Wukong posjeduje mnoge sposobnosti. Ima nevjerovatnu snagu i u stanju je izdržati težinu dvije nebeske planine na svojim ramenima dok trči "brzinom meteora". [ 2 ] Izuzetno je brz, sposoban je preći 108.000 li (54.000 km, 34.000 milja) u jednom saltu. Ima ogromne vještine pamćenja i može zapamtiti svakog majmuna ikada rođenog. Kao kralj majmuna, njegova je dužnost da prati i štiti svakog majmuna. Sun Wukong također stječe 72 zemaljske transformacije , koje mu omogućavaju pristup 72 jedinstvene moći, uključujući sposobnost transformacije u životinje i objekte. On je vješt borac, sposoban pobijediti najbolje ratnike neba. Njegova kosa ima magična svojstva, sposobna je da napravi kopije sebe ili da se transformiše u razna oružja, životinje i druge stvari. On također pokazuje djelomične vještine manipulacije vremenskim prilikama, može zamrznuti ljude na mjestu i može postati nevidljiv. [ 3 ]

Čitaoci su natprirodne sposobnosti koje su pokazali Wukong i neki drugi likovi naširoko smatrali "magijskim moćima" u vrijeme pisanja Putovanja na Zapad , [ 4 ] bez velike razlike među njima uprkos raznim religijskim tradicijama koje su ih inspirirale i njihove različite i raznovrsne funkcije, i često su se kao takve prevodile u ne-kineskim verzijama knjige.

Uslovi prodaje prodavca

TRENUTNO NAJBITNIJE

Predmeti , koji budu postavljeni na stajanje sa fiksnom cenom , ostaće - obnavljaće se i za vreme letnje pauze , bez aukcija tokom leta , i tu ako ih uopšte bude , očekujem isključivo ozbiljne ponude , pogotovo što osim provizije za limundo koja nije zanemarljiva , za sve kupljene predmete sa i iznad 1999DIN dajem besplatna slanja , OSIM ZA LOTOVE KNJIGA I PREDMETA KOJI SU NAZNAČENI U SAMOM OPISU !!! Slanja su u vidu CCpaketa , i to bez obzira kojeg prevoznika odaberem - I to je čisto neko kompromisno rešenje da nekako izađem u susret , jer lična preuzimanja za vreme leta nisu moguća !

Zbog nedavnih par komada, i to neprimerenih reklamacija na predmete koji kada se ponovo pokrenu imaće moju repliku i moje viđenje na te reklamacije , koje jesam usvojio , jer po limundo pravilniku kupac je uvek u pravu !? ali sa time , da se u ovim spornim slučajevima uopšte nisam složio sa limundo , ili sam izašao u susret zbog previda samoga kupca , zbog toga , ubuduće U SLUČAJU EVENTUALNE REKLAMACIJE KUPAC PLAĆA POVRAT PREDMETA I TEK NAKON PRIJEMA KADA UTVRDIM DA JE PREDMET U IZVORNO POSLATOM STANJU , VRAĆAM NOVAC KUPCU , NA DAT Ž.R. KUPCA !!!!!!!!!!!!!

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.222)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.582 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135518473