LUIGI COLANI-SERIJA TOKIO"BAUM-DRVO"PRINT REPRODUKCIJA

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

LUIGI COLANI-SERIJA TOKIO"BAUM-DRVO"PRINT REPRODUKCIJA

Cena: 3.599 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.206)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.511 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Kulturno dobro Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine

Luigi Colani (1928 -2019), serija 'Tokyo',

Print - reprodukcija otisak , iz serije tokyo , na staklu , kao zidne slike 22x18cm - u odličnom stanju

https://en.wikipedia.org/wiki/Luigi_Colani

Luigi Colani (rođen Lutz Colani, 2. avgusta 1928. – 16. septembra 2019.) [1] je bio njemački industrijski dizajner .

Njegova duga karijera započela je 1950-ih kada je dizajnirao automobile za kompanije uključujući Fiat , Alfa Romeo , Lancia , Volkswagen i BMW . Godine 1957. napustio je svoje ime Lutz koristeći ime Luigi . Šezdesetih je počeo dizajnirati namještaj , a od 1970-ih proširio se na brojna područja, počevši od predmeta za domaćinstvo kao što su hemijske olovke i televizori do uniformi i kamiona i cijelih kuhinja . Upečatljiv klavir koji je stvorio Colani, Pegasus , proizvodi i prodaje kompanija za klavir Schimmel .

Njegovi nekonvencionalni dizajni učinili su ga poznatim, ne samo u dizajnerskim krugovima, već i u široj javnosti. Dobio je brojne nagrade za dizajn, iako ga je njegov nekonvencionalan pristup u velikoj mjeri ostavio autsajderom iz glavnog toka industrijskog dizajna. [2]

Uslovi prodaje prodavca

TRENUTNO NAJBITNIJE

Predmeti , koji budu postavljeni na stajanje sa fiksnom cenom , ostaće - obnavljaće se i za vreme letnje pauze , bez aukcija , i tu , ako ih uopšte bude očekujem isključivo ozbiljne ponude - neozbiljne blokiram - Za sve kupljene predmete sa i iznad 1999DIN dajem besplatna slanja u vidu CCpaketa , bez obzira kojeg prevoznika odaberem - Lična preuzimanja , za vreme leta nisu moguća !

Zbog nedavnih par komada, i to neprimerenih reklamacija na predmete koji kada se ponovo pokrenu imaće moju repliku i moje viđenje na te reklamacije , koje jesam usvojio , jer po limundo pravilniku kupac je uvek u pravu !? ali sa time , da se u ovim spornim slučajevima uopšte nisam složio sa limundo , ili sam izašao u susret zbog previda samoga kupca , zbog toga , ubuduće U SLUČAJU EVENTUALNE REKLAMACIJE KUPAC PLAĆA POVRAT PREDMETA I TEK NAKON PRIJEMA KADA UTVRDIM DA JE PREDMET U IZVORNO POSLATOM STANJU , VRAĆAM NOVAC KUPCU , NA DAT Ž.R. KUPCA !!!!!!!!!!!!!

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.206)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.511 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135568869