Peg Perego kolica, auto-sedište, nosiljka + dodaci

18 pregleda
0 želi ovaj predmet

Peg Perego kolica, auto-sedište, nosiljka + dodaci

Cena: 20.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

ZikicaNS

(24)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

24 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Peg Perego Book 51s Luxe Grey kolica za bebe, 3u1

Polovan komplet 3u1 kolica za bebe, sa apsolutno svim dodacima. Dakle, pored rama za kolica, nosiljke i sedišta za starije bebe, imate i kompatibilno auto-sedište, original torbu za stvari, držač za flašicu, zaštitu od kiše, i zimsku zaštitu za bebine noge.

Savršeno su funkcionalna, stabilna i sklopiva, sa minimalnim tragovima korišćenja. Ram ima ogrebotine na pojedinim mestima, nadstrešnica i torba imaju tragove korišćenja.

Točkovi su pogodni za sve terene. Prednji točkovi su mobilni 360° ali se mogu fiksirati u jedan položaj, a kočnica je na zadnjim točkovima. Kolica su odlična i za letnje i za zimske bebe, jer pružaju vrhunsku zaštitu i od UV zračenja i od vetra i hladnoće. Sve presvlake se lako skidaju i peru na 30 stepeni u mašini.

Kolica se sastoje iz sledećih delova:
- Osnova/ram kolica sa korpom za odlaganje stvari, i podesivim naslonom za ruke.
- Torba za bebe, sa zakačaljkama za ram kolica, sa dosta pregrada i džepova za sve neophodne stvari. Kaiš sa dužinskim podešavanjem.
- Ručka rama je kožna i podesiva po visini.
- Sedište za auto (jaje) kompatibilno sa osnovom kolica, sa dodatnim ulošcima za bebe. Montira se u auto bez baze (dovoljan je pojas za vezivanje). - Korpa za bebe, od nultog položaja (potpuno ravno) sa mogućnošću podešavanja blagog nagiba. Uz korpu dolaze i nadstrešnica sa zaštitom od UV zračenja i zaštitna navlaka za zimski period.
- Sportsko sedište za bebe koje mogu da sede i decu do 15 kg, sa kopčanjem u dve tačke, prečkom za ruke i naslonom za noge. Uz sedište dolaze i nadstrešnica sa zaštitom od UV zračenja, navlaka za zaštitu od kiše i navlaka za zimski period. Nagib sedišta se može podešavati prema potrebama deteta od položaja za spavanje do više položaja za sedenje.
- Stalak za čašu/flašu.
- Kukice za kačenje dodarnih stvari.

LIČNO PREUZIMANJE: Moguće je samo lično preuzimanje, jer bi paket bio previše kabast. Kolica su trenutno u Novom Sadu, ali ako vam više odgovara Beograd i sigurni ste da ćete ih kupiti, mogu ih doneti za nekoliko dana.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Prodavac

ZikicaNS (24)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

24 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137386321