NOVA MATTEL Barbie lutka sa odecom Fashionistas NEW ori

7 pregleda
1 želi ovaj predmet

NOVA MATTEL Barbie lutka sa odecom Fashionistas NEW ori

Cena: 2.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

pocetnik

(617)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.638 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Boja Šarena
  • Za uzrast 12 + meseci

NOVA MATTEL Barbie lutka sa odecom Fashionistas NEW original



Ovaj set je nov kao sto vidite na slikama, u radnji ima znatno veci vecu. . . . Idealno za poklon. . .



Svaka Barbie® Fashionistas™ lutka ima svoj izgled i stil - od opušteno cool do super sportske, sve mode su inspirisane najnovijim trendovima. A dodatna odeća uključena uz Barbie® lutku znači dvostruko više mogućnosti za pričanje priča i zabavu za stilizovanje. Uz dodatnu raznolikost i više raznolikosti u stilovima, modi, cipelama i dodacima, postoji beskonačno načina da podstaknete maštu i odigrate priče – jer sa Barbie® možete biti bilo šta! Uključuje Barbie® Fashionistas™ lutku sa odećom i cipele, jednu dodatnu odeću (haljinu i/ili gornji i donji deo), jednu tašnu i dva dodatka. Svaki se prodaje zasebno, zavisno od dostupnosti. Lutke ne mogu stajati same. Odeća je dizajnirana tako da se kombinuje sa lutkama istog tipa tela; odabrani delovi se mogu deliti preko linije. Ravne cipele odgovaraju lutkama sa zglobovima ili ravnim stopalima. Boje i ukrasi mogu se razlikovati.

Kombinujte i kombinujte da biste istražili stil i maštajte sa Barbi® lutkom - ona dolazi sa dodatnom odećom i dodacima za svestranost i zabavu!

Barbie® haljina od teksasa za lutke ima trendy siluetu, ružičasti naglasak na vratu i naborane rukave; braon sandale su na remenima i zabavne; a njena plava kosa je moderno oblikovana sa repom i pletenicom.

Druga odeća predstavlja slatki cvet: sivi gornji deo ima ružičasti cvetni print na ramenima, a plava suknja ima šareni cvetni print i ružičasti porub.

Dodajte završne detalje da stilizujete Barbi® lutku za svoju priču sa ružičastim naočarima za sunce, zelenom narukvicom i torbicom u obliku srca.

Više raznolikosti čini sakupljanje Barbie® lutaka i odeće još zabavnijim – sakupite ih sve da isprobate različite izglede i ispričate sve vrste priča jer sa Barbie® možete biti bilo šta!

• Dužina: 6cm
• Širina: 16cm
• Visina: 33cm



--- 01.10. 23:44 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

pocetnik (617)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.638 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138110481