Baby Pro Kengur/Nosiljka za bebe sa sedistem za kukove

15 pregleda
0 želi ovaj predmet

Baby Pro Kengur/Nosiljka za bebe sa sedistem za kukove

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Promišljeniji dizajn】- Ove nosiljke za bebe sa sedištem za kukove imaju odvojive maramice za pljuvačku i ugrize, promovišući higijenu. Napravljene od prozračnog pamuka pogodnog za kožu, ove maramice osiguravaju čistoću, što je ključni aspekt za nosiljku za bebe sa sedištem za kukove.

【Ergonomski dizajn】- nosač za malu decu sa podrškom za leđa obezbeđuje ergonomski dizajn za ravnomernu raspodelu težine. Podržavajući vašu bebu u prirodnom "M" obliku u svim položajima, sprečava deformaciju kosti kuka, što je neophodno za nosiljku za bebu pogodnu od novorođenčeta do malog deteta.

【Ušteda života za nove roditelje】- Sa proširenim naramenicama koje ublažavaju pritisak i mekim podlogama za smanjenje povreda, naša nosiljka za bebe sa prednje zadnje strane pruža ogromnu udobnost za bebu, smanjujući naprezanje ramena za roditelja - savršena kombinacija za nosače za bebe.

【Meka zaštita】- Dizajnirana da štiti i podržava, ova višenamenska nosiljka za bebe obezbeđuje meku zaštitu nogu, sprečava posekotine i obezbeđuje stabilnost tokom kretanja, što je ključna karakteristika nosiljke za bebe koja promoviše bezbednost.

【Pogodnost i udobnost】- Ova prednja nosiljka za bebe prilagođena korisniku omogućava lako nošenje bez pomoći. Njegove podesive naramenice i pojas oko struka obezbeđuju personalizovano, udobno pristajanje nosiljke za mališane, podjednako za novorođenčad i malu decu.  

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136874085