Retro mini konzola-240 klasičnih igara

16 pregleda
1 želi ovaj predmet

Retro mini konzola-240 klasičnih igara

Cena: 2.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(171)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

195 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Prenosiva retro mini igraća konzola】Igrajte preko 240 klasičnih arkadnih igara koje su već ugrađene u konzolu. Postoje sportske igre, igre pucanja, trkačke igre, avanturističke igre, borbene igre i još mnogo toga  240 KLASIČNIH IGARA: 240 igara je dostupno u 6 kategorija: akcione igre, igre klađenja, sportske igre, pucačke igre, trkačke igre i slagalice HD EKRAN I PODESIVI ZVUK Prenosiva konzola za igru koristi ekran visoke rezolucije i, za razliku od drugih konzola za igre, zvuk se može podesiti od glasnog do tihog i punog. To možete učiniti pomoću pogodnog dugmeta za pomeranje sa strane.
LAGANO ZA NOŠENJE Retro arkadna konzola ima dimenzije 125 k 8 k 23 cm, što je čini savršenom veličinom za uživanje u grafiki na ekranu bez naprezanja očiju. U isto vreme, veoma je lagan sa težinom od samo 92 g, tako da ga lako možete nositi u džepu.
IDEALNO ZA DECU I ODRASLE - Retro arkadne konzolne igre nisu dizajnirane da stvaraju zavisnost kao mnoge moderne igre. Možete pustiti svoju decu da se igraju bezbedno.
SAVRŠEN POKLON: Retro arkadna konzola je savršen poklon za ovaj Božić ili rođendan, vratiće vas u uspomene iz detinjstva i uživati kao dete. 4 k AAA baterije nisu uključene.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (171)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

195 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137007097