PRESLATKA GUSKICA,drveni ukras,samo lično

10 pregleda
1 želi ovaj predmet

PRESLATKA GUSKICA,drveni ukras,samo lično

Trenutna ponuda: 99 RSD

99 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

5 dana, 6 sati 10.10.2024. u 16:09 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Uzvodno

(80)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno

Očuvana drvena Guskica, divan ukras za stan, kuču, terasu ili dvorište. Krila su skinuta jer je bila dugo van upotrebe, Metalne žice je spajaju NA SVE PREDMETE SAM IZABRALA OPCIJU DA SU NEISPRAVNI, Mada to nisu. Sve je pre mnogo godina ispravno bilo i takvo spremljeno u ostavu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

UVEK POGLEDAJTE I MOJE OSTALE AUKCIJE I UŠTEDITE NA POŠTARINI.
Poštovani kupci, radi što bolje komunikacije i obostranog razumevanja moram dodati par redova tj uslova prodaje.Pošto nemam dosta limundovskog staža robu za sada šaljem isključivo na teritoriji Srbije. Lično preuzimanje ,može biti na adresi sa Limunda ali se možemo dogovoriti i za neko drugo mesto koje i Vama i meni odgovara. Kupac plaća troškove slanja prilikom uplate cene robe ili preuzimanja robe. Nakon kupovine, očekujem da me kupac kontaktira radi dogovora oko placanja i slanja, takođe se i ja trudim da se što pre javim
U komunikaciji se osećam sigurnije ako su poruke sve na jednom mestu tako da ih i vi i ja a i neko treći-Limundo tim vidi, zato kontaktiram isključivo preko Limundo poruka.
Nemojte nenajavljeni dolaziti na moju adresu jer se može desiti da nisam kod kuće, a i interfon već duže ne radi...Limundovci sa 100% pozitivnih zaslužuju moje poštovanje koje iskazujem maksimalnim izlaženjem u susret, bilo oko slanja, plaćanja, ili nalaženja radi ličnog preuzimanja.Hvala svima na razumevanju.

Prodavac

Uzvodno (80)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

238 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138154373