Bastenska garnitura

20 pregleda
2 želi ovaj predmet

Bastenska garnitura

Cena: 25.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

AlekandarS

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Materijal Plastika, Metal

KVALITET: Ova baštenska garnitura je izrađena sa teksturama koje imitiraju drvene panele, pružajući izgled prirodnog drveta bez potrebe za održavanjem.
• IZDRŽLJIVOST: Opremljena je da izdrži sve vremenske uslove, uključujući i UV zrake, što je čini idealnom za dugotrajnu upotrebu napolju.
• KOMFOR: Uživaj u udobnosti koje pružaju dve stolice i dvosed sa naslonima za ruke, savršene za opuštanje i druženje na otvorenom.
• PRAKTIČNOST: Uz pravougaoni klub sto, ova garnitura je savršena za okupljanja, omogućavajući ti da imaš sve što ti je potrebno na dohvat ruke.
• JEDNOSTAVNOST: Montaža i održavanje ove garniture su veoma jednostavni, što ti omogućava da bez muke uživaš u svom spoljnom prostoru.


KETER Delano baštenska garnitura kapućino je savršen izbor za one koji cene eleganciju i funkcionalnost. Sa dizajnom koji odiše prirodnom lepotom i teksturama koje imitiraju drvo, ova garnitura će se vrlo elegantno uklopiti u tvoj spoljašnji prostor.

Izrađena da izdrži sve izazove koje donose vremenski uslovi, ova garnitura će biti tvoj pouzdan partner za opuštanje i druženje godinama koje dolaze. Uz dve stolice i dvosed, imaš dovoljno mesta da ugostiš prijatelje i porodicu, dok pravougaoni sto pruža praktičnost i dodatnu vrednost.

Zaboravi na komplikovano održavanje, jer je ova garnitura dizajnirana tako da se lako čisti i instalira. To znači da ćeš više vremena provoditi uživajući u svom baštenskom kutku, a manje vremena brinući o održavanju.

Ne propusti priliku da svoj spoljni prostor pretvoriš u oazu komfora i stila. KETER Delano baštenska garnitura kapućino je tu da ti pruži ugodno mesto za odmor i uživanje.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje D Express, Lično preuzimanje

Prodavac

AlekandarS (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137451665