viseca stolica ljuljaska

3.220 pregleda
22 želi ovaj predmet

viseca stolica ljuljaska

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 05.09.2016. u 16:32

Kupljen za: 19.499 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Kyara

Kyara

(131)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

177 pozitivnih ocena

Bački Petrovac, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Materijal Platno, Kovano gvožđe

kupljena pre oko dve nedelje preko drugog oglasnika, medjutim, zbog uskog ulaznog hodnika u stanu fizicki mi je nemoguce da je ubacim u stan : ( (stan je prepravljan, tj od dva pravljen jedan, i nisam u mogucnosti da rusim zid drugih vrata da bih uglavila korpu u stan)

Imala sam ideju da mi bude kutak za citanje, i jedva sam cekala da je kupim kad cvrc :/ Prodajem je da bih nabavila manju koja ce mocida prodje kroz famoznih 65cm :(

nekih 73cm je dubina korpe-deo od "ulaznog" dela do zadnje najdalje sipke, prolazi kroz svaka standarna vrata, osim ako nemate suzavajuci zid od 65cm kao ja :D

Ima preeeeeeeudobne jastuke koji imaju mogucnost skidanja navlake zbog pranja, znaci, ne perete ceo jastuk kad dodje vreme, vec mozete prati i samo navlake. Jastuci su iz dva dela, preudobni su, jer su radjeni po narudzbini i ogromni su naspram onih koje dobijate uz neke druge ljuljaske.


Upakovana je trenutno u providnu foliju da se ne bi grebala i odlozena, ceka svoj novi dom : (

Ima po koja ogrebotinica na samom nosacu korpe, nista znacajno i upadljivo, na samom preseku sipke je.
Inace, noseci deo se sklapa iz dva dela, korpa je treci deo, dva jastuka velika sa svojim presvlakama, odgovarajuce kopce koje su izmedju korpe i nosaca, i dodatni lanac da biste mogli malo spustiti korpu nize da bi je mogla i deca lakse koristiti.

Samo zbog tih par ogrebotinica na nosacu je navodim kao polovnu, inace je nova jer se vukla na dve adrese bez koriscenja, meni ni u stan nije uspela da udje :D

Nalazi se u Zemunu, licno preuzimanje se podrazumeva na adresi(okolina Zemunskog parka)

Ako je neko zeli po fiksnoj ceni, tj preko kupinda, moguce je da prebacim tamo predmet po dogovorenoj nekoj ceni, ako ne bude ponuda jos uvek na limundu.

Nadam se da znate da se ovakve korpe krecu po 25 000din pa na vise, konkretno sam neke krseve loseg materijala vidjala po raznim sajtovima.
Ovde je postavljena za nizu cenu od placene, imajte u vidu da sam osim sto sam vec u minusu za postavku, u minusu i zbog provizije, nize od ovog zaista ne moze. :)


Sto se tice kupaca iz Beograda, mogu pomoci oko transporta, uz nadoknadu za benzin, ali je takvo prevozenje moguce u kasnim satima, da ne bih rizikovala plavce na vrat(nemam gepek za prevoz, vozim kabrio, pa zbog toga :D inace smo je brat i ja tako dovezli do mene ) Fizikalija me ne zanima, da znate, obezbedite sami ko ce da nosi predmet.
E sad, sto se tice mogucih kupaca koji su van Beograda. moja preporuka je AKS. Imaju velike kamione za transport i pogodni su za kabaste stvari i po ceni i zbog gabarita.
ne znam tacnu kilazu korpe i noseceg dela zajedno, ali da racunamo da je ispod 50kg sigurno, sto ce izaci 1250din za transport.
Znaci, slanje je moguce, trosak transporta naravno poada na vas, ja cu se potruditi da upakujem sto bolje za sam prevoz.
Za kupce koji ne preuzimaju licno ljuljasku vec im se salje na adresu, naravno-placanje na racun pre slanja predmeta. Drugacije nikako ne dolazi u obzir.
Jedino BEXom nije moguce slanje, sa stokom ne saradjujem.

Uslovi prodaje prodavca

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Licno preuzimanje Backi Petrovac, povremeno Novi Sad i Beograd

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Placanje pre slanja na racun, slanje postexpress ili cc paket
♥ ♥ ♥ ♥
Snosim troskove ptta na pakete iznad 2500dinara

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Za dosta predmeta prihvatam nove ponude cene ili dogovaramo popust na neku kolicinu predmeta putem ponude nize cene

♥ ♥ ♥ ♥
Obavezno me kontaktirajte porukom pre nego kliknete za kupovinu, desava se da nisam u drzavi

Prodavac

Kyara
Kyara (131)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

177 pozitivnih ocena

Bački Petrovac, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 49452871