MARCATO ATLAS Pasta Machine, Made In Italy, 150 Deluxe

367 pregleda
0 želi ovaj predmet

MARCATO ATLAS Pasta Machine, Made In Italy, 150 Deluxe

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 09.06.2024. u 15:13

Kupljen za: 1.600 RSD

Broj ponuda: 7 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

mavjan1

mavjan1

(55)

92,31% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

81 pozitivna ocena

Jagodina, Pomoravski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Prava lepota od masinice original italijanska za pravljenje testenine ,nudli i ostalog . Ovo nije bilo kakava nego bas stara skola za ljubitelje italijanske hrane a svaki ljubitelj mora imati ovako nesto.
Najpopularnija masina za izradu sveže domaće testenine. Ikona dizajna Made in Italy.
Uz Atlas 150 možete jednostavno napraviti lazanje, fettuccine, taglioline i 12 drugih oblika testenine zahvaljujući nekoliko dodataka koje idu komplet sa kutijom naravno.
Masina je u potpunosti izrađena od visokokvalitetnog hromiranog čelika, obrađen i sastavljen u Italiji. Najsitniji detalji svakog dela dizajnirani su kako bi poboljšali njegovu eleganciju, osigurali trajnost i jednostavnost proizvoda. Atlas Classic ima ručku i stezaljku od kromiranog čelika i ABS-a. MERCATO ima svetski ugled prva masina za pravljenje testenina je iz 1930god, pa kvalitetnim proizvodom jos i dalje postoji . Nezaobilazna kad je rec o pravim ljubiteljima testenine. Neko je rekao " It's the Ferrari, Lamborghini, or Maserati of pasta machines—only without the sky-high price tag ATLAS always"
Masina ide sa kutijom svojom naravno i nekoliko dodataka za pravljenje testenine. Nova je vidi se da je neupotrebljavana. Prodao sam dosta jer se one same prodaju,
Pocinjemo rel. malim iznosom na nekoliko dana pa vi sami odredite cenu.

Uslovi prodaje prodavca

Ocekujem pobednika aukcije da mi se javi preko Limundo poruka u najkracem mogucem roku !U obostranom interesu je da se kupoprodaja sto pre obavi. Slanje dolazi u obzir tek nakon uplate na racun! Moguce je i Licno preuzimanje kod mene na adresu uz prethodan dogovor. Slanje na KiM nije moguce . Pazljivo procitajte uslove i kupujete predmet koji je fotografisan jer reklamacije nisu moguce osim ako predmet aukcije je nov ili ima garanciju . Za sve sto Vas interesuje pitajte preko Limundo poruka odgovaram sigurno . Clanovima kojima uslovi ne odgovaraju, ljubazno molim da ne ucestvuju na mojim aukcijama.

Prodavac

mavjan1
mavjan1 (55)

92,31% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

81 pozitivna ocena

Jagodina, Pomoravski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134973237