LED tuš glava u boji

25 pregleda
1 želi ovaj predmet

LED tuš glava u boji

Cena: 2.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(168)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



【Senzor temperature Led tuš glava】: Pokazuje različite boje u zavisnosti od temperature vode, 33,8-87,8℉ (plava); 89,6-109,4℉ (zelena); 111.2- 122℉ (crveno); preko 123,8℉ treperi crveno, dajući vam vizuelnu indikaciju koliko je topla ili hladna voda.
【Doživite tuš kao u banji】: Naša glava za tuširanje obezbeđuje snažan i živ protok vode, omogućavajući vam da doživite tuš kao u banji.
【Transformišite svoj tuš u terapiju bojama】:Sa ugrađenim LED svetlima, ova led glava za kišni tuš može da menja boje na osnovu temperature vode, stvarajući opuštajući ambijent dok se tuširate.
【Odličan kvalitet i ušteda energije】: Glava tuša sa promenom boje je dizajnirana sa precizno projektovanim mlaznicama koje optimizuju protok vode, što rezultira snažnim i okrepljujućim iskustvom tuširanja (sa dovoljnim pritiskom vode).
【Jednostavno instaliranje】:G1/2 ženski navoj 20 mm, ova kvadratna tuš glava od 8 inča je kompatibilna sa svim standardnim ručicama za tuširanje, što olakšava instalaciju. Njegov elegantan i moderan dizajn dodaje dašak luksuza svakom dekoru kupatila.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (168)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

192 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135544805