ORIGINAL VAZAKURA KENZAN"EXPERT"IKEBANA JEŽ - JAPAN

81 pregled
3 želi ovaj predmet

ORIGINAL VAZAKURA KENZAN"EXPERT"IKEBANA JEŽ - JAPAN

Cena: 1.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.224)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.587 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

robustan poteži mesing-metal vrhunske izrade JAPAN , iz dva dela , koja su spojiva pomoć kliznog jezička , i tada su kao spoj ca 11x7x2cm visine oštrih nabodnih igla - praktično večno neuništivo , sa tragovima korišćenja u celofanu baštenski alat ? , u originalnoj papirnato-kartonskoj kutiji

100% proizvedeno u Japanu】 Autentičan dizajniran i napravljen u Japanu igla za žabe kenzan za ikebana cvjetne aranžmane proizvedene od strane zanatlija s više od 50 godina iskustva iz grada Sanjo, prefektura Niigata. Sanjo je poznat od 17. vijeka po delikatnim metalskim vještinama svojih zanatlija i kovača.
【Idealno za Ikebana cvjetno aranžiranje i DIY】Ovaj držač cvjetnih igala stabilizira i drži cvijeće i grane u uspravnom položaju, istovremeno omogućavajući apsorpciju vode i hranjivih tvari, produžavajući vijek trajanja vašeg cvjetnog aranžmana. Takođe pomaže da voda ostane čista duže vrijeme. Nema potrebe za cvjetnom pjenom. Odlično za profesionalce i početnike.
【Kako koristiti】Postavite kenzan u vazu i osigurajte cvijeće ili grane guranjem stabljika na iglice žaba. Preporučujemo rezanje stabljike pod vrlo oštrim uglom ili u tački radi lakšeg postavljanja u držač za cvijeće.
【Izdržljiva i čvrsta baza i igle, uklonjiva gumena brtva】Osnova i igle ove japanske kenzan cvjetne žabe napravljene su od mesinga visokog kvaliteta. To ga čini vrlo čvrstim i dugotrajnim predmetom. Iglice držača za cvijeće su oštre i fiksirane na bazi.

Uslovi prodaje prodavca

PRVENSTVENO OBOSTRANA KOREKTNOST

Sva komunikacija se prvenstveno obavlja isključivo u Limundo porukama

Kupac je dužan da svaki kupljeni - izlicitirani predmet plati , kao što sam i sam kao prodavac dužan da ga se odreknem i pošaljem , pa bilo to i za minimalnih 10dinara.

Ako Kupac proceni da mu se slanje za kupljeno ne isplati , u obavezi je da plati kupljeno i odriče se predmeta u limundo porukama .

Kupoprodaja se obavlja isključivo u limundo roku , osim ako se ne dogovorimo drugačije u limundo porukama .

Slanje je na teret kupca , jedino ako ne upadne u " rang boljih kupaca " što sam kao prodavac po kupljenom procenim i tada dobija besplatno poklon slanje.

Slanja se vrše isključivo preko Pošte na najjeftiniji mogući način za kupca , koje je kupac uvek u mogućnosti sam da zatraži.

Lična preuzimanja se vrše u Limundo roku , po datim intervalima datih od strane prodavca i zajedničkom dogovoru u limundo porukama.

Svaka reklamacija je moguća u roku od sedam dana po slanju-prijemu predmeta , osim predmeta koji su naznačeni kao nemogući za reklamiranje

Eventualni reklamirani predmet se vraća o trošku kupca, i kada utvrdim ispravnost- verodostojnost reklamacije , sredstva bezuslovno vraćam na račun kupca.

Pakovanje je uvej najbolje moguće , tako da za eventualne lomove od strane prevoznika ne odgovaram , jer kupac slanje može da zaštiti naznakom vrednosti same pošiljke , samog sebe zaštiti od eventualnih lomova , i reklamaciju tada ulaže samom prevozniku gde se i zadesio lom.

Nadamo se dobroj saradnji

Lepe dane vam želim

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.224)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.587 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135591081